Πλαστική χειρουργική για άντρες. Δεν είναι Ταμπού

Πλαστική χειρουργική για άντρες. Δεν είναι Ταμπού

Παραπανίσια κιλά, ρυτίδες και… αυτοπεποίθηση τέλος! Το γυμναστήριο σας έχει απογοητεύσει και ο χρόνος έχει αρχίσει να κυριεύει το σώμα σας. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι πιο δραστικό! Αφεθείτε στα χέρια των πλαστικών χειρουργών…

Οι γυναίκες, εδώ και χρόνια, έχουν κάνει θεό τους τον … Φουστάνο! Γιατί αυτός τις μεταμορφώνει σε θεές και εξαφανίζει τα σημάδια του χρόνου! Δεν έχουν όμως μόνο αυτές την ανάγκη να αισθάνονται και να δείχνουν νέες και ωραίες. Το ίδιο συμβαίνει και με τους άντρες.

Όλοι θέλουν να μοιάζουν με τον Μπράντ Πιτ και τον Ντένζελ Ουάσιγκτον. Στην πραγματικότητα, τους περισσότερους δεν θα τους πείραζε καθόλου να ήταν σαν τους μυώδεις κινηματογραφικούς αστέρες που αποθεώνονται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Δυστυχώς, όμως δεν είναι όλοι προικισμένοι με αρχαιοελληνικά σώματα, γωνίες στο πρόσωπο και πέτρινους κοιλιακούς. Άλλοι ξοδεύουν ώρες ολόκληρες στα γυμναστήρια και πίνουν μαγικά ροφήματα για να φτιάξουν το σώμα τους και άλλοι απλά παραιτούνται.

Όλα αυτά όμως δεν πρέπει να σας ανησυχούν πλέον. Η σύγχρονη ιατρική μπορεί να «κόψει και να ράψει» το σώμα σας σχεδόν σε ό, τι μορφή μπορείτε να φανταστείτε. Μείωση στήθους, λιποαναρρόφηση, μπότοξ, και μια καταπληκτική σειρά μοσχευμάτων για την βελτίωση της μορφής του σώματος είναι στη διάθεση σας. Αρκεί να μπορείτε να τα πληρώσετε.

Το Texnologia.Net σας παραθέτει πληροφορίες σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις, σε περίπτωση που σκέφτεστε να κάνετε κάποιες χειρουργικές τροποποιήσεις στο σώμα σας. Οι ακόλουθες διαδικασίες μπορούν να γίνουν μέσα σε λίγες ώρες από έναν εξειδικευμένο πλαστικό χειρούργο. Αλλά προσοχή: Κάθε εγχείρηση εγκυμονεί κινδύνους.

Μείωση στήθους

Μπορεί να έχετε λίγο παραπάνω λίπος στο στήθος ή ακόμα και κανονικό γυναικείο στήθος. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θέλετε να είναι επίπεδο, λείο και αντρικό. Η εγχείρηση μείωσης στήθους περιλαμβάνει απορρόφηση του λίπους και αφαίρεση του περιττού δέρματος για να σας χαρίσει ένα επίπεδο, αντρικό στήθος. Η διαδικασία ονομάζεται γυναικομαστία (έτσι ονομάζεται και το να έχει ένας άντρας γυναικείο στήθος) και συνήθως ολοκληρώνεται μέσα σε 1-2 ώρες.

Κίνδυνοι

Υπάρχουν σχετικά ελάχιστοι κίνδυνοι σε αυτή τη διαδικασία. Όπως σε κάθε εγχείρηση, μπορεί να υπάρξει βακτηριακή μόλυνση, αλλά είναι σπάνια. Μπορεί επίσης να έχετε κάποιο μούδιασμα στις θηλές και την γύρω περιοχή, και η απώλεια αίσθησης να είναι μόνιμη ή εφήμερη.

Κόστος

Η εγχείρηση μείωσης στήθους είναι μια από τις πιο οικονομικές διαδικασίες. Οι χειρούργοι χρεώνουν συνήθως από €1000 μέχρι €2500, ανάλογα με τη διάρκεια της εγχείρησης και με το αν θα προσθέσετε κάποιο θωρακικό μόσχευμα.

Μοσχεύματα

Πάτε γυμναστήριο εδώ και πολλούς μήνες, αλλά το στήθος σας εξακολουθεί να είναι κοίλο και μικροσκοπικό. Και ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο αφιερώνετε στους μύες των ποδιών σας, αυτά εξακολουθούν να είναι λεπτά σας δεντράκια. Μην ανησυχείτε όμως, τα θωρακικά, τα μυϊκά και τα κοιλιακά μοσχεύματα, ακόμα και αυτά για τα οπίσθια μπορούν να σας δώσουν την εμφάνιση ενός γυμνασμένου άντρα μέσα σε λίγες ώρες.

Είναι φτιαγμένα από σιλικόνη ή ένα μαλακό πλαστικό, το οποίο προορίζεται για να κάνει έναν μύ σταθερό, και τοποθετούνται στην περιοχή που θέλετε από μια μικρή τομή, η οποία είναι περίπου ένα εκατοστό. Η κάθε εγχείρηση για μόσχευμα διαρκεί συνήθως 1 με 2 ώρες για κάθε περιοχή.

Κίνδυνοι

Και πάλι ο κίνδυνος είναι η μόλυνση. Το πρήξιμο και το σφίξιμο γύρω από το μόσχευμα είναι κάτι συνηθισμένο και ο χρόνος ανάρρωσης κυμαίνεται από μια έως δύο εβδομάδες. Μολονότι τα μοσχεύματα είναι μόνιμα, μπορεί να μετακινηθούν και να κάνουν μια περιοχή να φαίνεται ασύμμετρη.

Κόστος

Τα μοσχεύματα χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο από την μείωση στήθους και την λιποαναρρόφηση. Κοστίζουν από €1500 μέχρι €3500 ανά μόσχευμα.

Μπότοξ

Τα φρύδια σας είναι μονίμως ρυτιδιασμένα. Το μπότοξ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Ένας τρόπος να λειάνετε τις ρυτίδες χωρίς χειρουργικό νυστέρι. Πρόκειται για μια τοξίνη που σκοτώνει τα νεύρα. Παράγεται από το βακτηρίδιο Clostridium botulinum. Όταν μπαίνει κάτω από τις ρυτίδες, μαλακώνει τους μύες του προσώπου, κάτι το οποίο επιτρέπει στο δέρμα να λειανθεί. Η θεραπεία εφαρμόζεται μέσα σε πέντε μέρες και διαρκεί μέχρι έξι μήνες. Αφού περάσει αυτό το χρονικό διάστημα, οι μύες του προσώπου αποκτούν ξανά τη δύναμή τους και οι ρυτίδες μπορεί να επιστρέψουν.

Κίνδυνοι

Αν εξαιρέσουμε την εγγενώς τοξική φύση του μπότοξ, η διαδικασία δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Σε κάποιες περιπτώσεις, η ένεση μπορεί να προκαλέσει αρχικά μια πτώση των βλεφάρων, αλλά αυτό εξαφανίζεται μετά από λίγες εβδομάδες.

Κόστος

Το μπότοξ δεν είναι φθηνό. Ένα μικροσκοπικό μπουκαλάκι κοστίζει περίπου €350. Γνωρίζοντας αυτό, πρέπει να περιμένετε ότι θα πληρώσετε περίπου €150-200 ανά ένεση. Και αν θέλετε να ξεχάσετε για πάντα αυτές τις ρυτίδες, θα πρέπει να δίνετε αυτά τα χρήματα σχεδόν κάθε έξι μήνες.

Λιποαναρρόφηση

Το αερόβιο πρόγραμμά σας είχε μεγάλη επιτυχία και χάσατε πάρα πολύ βάρος. Παρόλα αυτά εξακολουθείτε να έχετε παραπανίσιο λίπος στην περιοχή γύρω από την κοιλιά. Η λιποαναρρόφηση μπορεί να αφαιρέσει αμέσως αυτό το λίπος και να σας χαρίσει ένα τέλεια σμιλευμένο σώμα. Κατά τη διάρκεια της εγχείρησης, ο χειρούργος θα χρησιμοποιήσει έναν σωλήνα – μοιάζει με ηλεκτρική σκούπα – και θα ρουφήξει το περιττό λίπος.

Ανάλογα με το πόσο λίπος θα αφαιρεθεί και το πόσο ελαστικό είναι το σώμα σας, μπορεί να αφαιρεθούν και τμήματα χαλαρού δέρματος. Η όλη διαδικασία διαρκεί από 1 έως 4 ώρες, ανάλογα με το πόσο λίπος πρέπει να φύγει.

Κίνδυνοι

Μολονότι η λιποαναρρόφηση φαίνεται μια απλή διαδικασία, στην πραγματικότητα είναι αρκετά τραυματική για την περιοχή του σώματος, στην οποία γίνεται. Κατά τη διάρκεια αυτής, το περίβλημα που κρατά το δέρμα στο σώμα σκίζεται, αφήνοντας μια μεγάλη πληγή, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσει το σώμα σας.

Το πρήξιμο είναι κάτι συνηθισμένο και μερικές φορές είναι τόσο μεγάλο, ώστε πρέπει να φορέσετε κορσέ για να μην πρηστείτε πάρα πολύ. Οι μώλωπες στην περιοχή αυτή είναι επίσης κάτι συνηθισμένο, αλλά συνήθως υποχωρούν μέσα σε μια βδομάδα. Μπορεί να σας πάρει μέχρι και τρεις βδομάδες για να αναρρώσετε πλήρως, αλλά ακόμα και τότε το μούδιασμα μπορεί να παραμείνει.

Κόστος

Ανάλογα με την έκταση της εγχείρησης, η λιποαναρρόφηση μπορεί να σας κοστίσει από €1000-12000.

Έξω από τα δόντια…

Ο κόσμος είναι αρκετά ρηχός και η πίεση του να μοιάζετε με έναν καλογυμνασμένο, νεανικό θεό μπορεί να γίνει αφόρητη. Αλλά προσέξτε: Η πλαστική χειρουργική επέμβαση εξακολουθεί να είναι μια εγχείρηση και, όπως όλες οι εγχειρήσεις, είναι επίπονη και επικίνδυνη. Σκεφτείτε το καλά πριν παραδοθείτε στο χειρουργικό νυστέρι. Και θυμηθείτε: Οι γυναίκες γερνούν. Οι άντρες απλά διαμορφώνουν χαρακτήρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας