ΑρχικήΕφαρμογέςΠλέον μπορείτε να προπαραγγείλετε εφαρμογές για τις συσκευές Apple

Πλέον μπορείτε να προπαραγγείλετε εφαρμογές για τις συσκευές Apple

Πλέον μπορείτε να προπαραγγείλετε εφαρμογές για τις συσκευές Apple.

Το συγκεκριμένο χαρμόσυνο νέο στην πραγματικότητα δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των χρηστών, αλλά βοηθά στην ουσία τους προγραμματιστές, αφού θα μπορούν να κάνουν τις μελλοντικές τους εφαρμογές διαθέσιμες για προπαραγγελία στο Apple App Store.

Αν αναμένετε διακαώς την άφιξη μιας νέας εφαρμογής από τον αγαπημένο σας προγραμματιστή, μπορείτε να την αγοράσετε τώρα έως και 90 ημέρες εκ των προτέρων και όταν αυτή θα καταστεί διαθέσιμη, τότε θα γίνει αυτόματη λήψη στην προκαθορισμένη συσκευή που επιλέξατε (βέβαια ανάλογα τις ρυθμίσεις).

Για να καταλάβετε πως θα δουλέψει το πράγμα: Η σελίδα του προϊόντος για τη νέα εφαρμογή θα εμφανιστεί στο App Store, με ένα σήμα προ-παραγγελίας και την ημερομηνία που αναμένεται να κυκλοφορήσει και κατά συνέπεια οι χρήστες θα μπορούν να πράξουν ανάλογα με την επιθυμία τους. Ωστόσο οι προγραμματιστές θα μπορούν να καθορίσουν μια συγκεκριμένη ημερομηνία που θα κυμαίνεται μεταξύ 2 και 90 ημερών για την προπαραγγελία των εφαρμογών τους.

Οι προπαραγγελίες θα είναι διαθέσιμες τόσο για δωρεάν εφαρμογές, όσο και για εφαρμογές επί πληρωμή σε όλες τις πλατφόρμες της Apple – iOS, macOS και tvOS.

Επιπλέον εάν κάνετε μια προ-παραγγελία και στη συνέχεια αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να την ακυρώσετε πριν η εφαρμογή καταστεί διαθέσιμη για λήψη. Οι προ-παραγγελίες θα χρεώνονται μόνο κατα την ημέρα που θα καταστούν διαθέσιμες οι εφαρμογές και εάν η τιμή αλλάξει πριν από αυτή την ημέρα (δηλαδή ανέβει ή μειωθεί), θα πληρώσετε το χαμηλότερο ποσό.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166