Πως καταλαβαίνουμε αν όντως μας γουστάρει…

Πως καταλαβαίνουμε αν όντως μας γουστάρει...

Το παρόν άρθρο παραθέτει σκέψεις ενός αναγνώστη του ιστότοπου μας.

Ήθελα να αναφερθώ στη περίπτωση που έχεις γνωρίσει κάποια στη δουλειά σου ως φίλη, και θα ήθελες το κάτι παραπάνω μαζί της.

Έστω ότι την έχετε κερδίσει ως φίλη, σας συμπαθεί, καταλαβαίνετε ότι η εν λόγω κοπέλα δείχνει μια προτίμηση (φιλική) προς εσάς, παρά στους άλλους συναδέλφους.

Μοιραία φθάνει η χρονική περίοδος (άν τη γουστάρεις) στην οποία γεννιόνται διάφορα ερωτήματα για το πως να φερθείς, όπως:

  • Θα μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω μαζί της;
  • Μήπως είμαι πολύ κολλημένος και τη “φιλική” συμπεριφορά τη βλέπω εγώ, με το έτσι θέλω, διαφορετικά;
  • Μήπως πάω γυρεύοντας να φάω άλλη μια χυλόπιτα;
  • Μήπως χάσω και τη φιλία που έχω ήδη κερδίσει;
  • Μήπως είναι αυτό το στιλ της και το παρεξηγώ;

Ίσως ακούγεται απλό. Μπορεί κάποιος να απαντήσει; Της τα ρίχνεις και αν κάτσει έκατσε;

Επειδή όμως την ξέρεις από το περιβάλλον της εργασίας σου, γίνεται εύκολα κατανοητό πως το πράγμα είναι όντως περίπλοκο.

Υπάρχει ο κίνδυνος να γίνεις το θέμα συζήτησης (για να μην πω ο περίγελος) στους συναδέλφους σου.

Λύση δεν έχω βρει ακόμα. Μου έχει ξανασυμβεί όπως μου συμβαίνει και τώρα, και προφανώς δεν ξέρω πως να αντιδράσω. Η ηλικία μου ίσως δεν το δικαιολογεί (29 ετών), αλλά δεν είναι τόσο απλό, όπως με μία άγνωστη που δεν πρόκειται να την ξαναδώ ποτέ και δεν τρέχει και τίποτα.

Ελπίζω να βρείτε ενδιαφέρον το θέμα (σίγουρα έχετε βρεθεί κάποιοι από εσάς σε παρόμοια περίπτωση) και περιμένω απαντήσεις με συμβουλές σας (από τους “έμπειρους”, τώρα πια, χρήστες του Texnologia.net).

Συμβουλή από άλλο αναγνώστη

Μαθέ πρώτα από καμιά άλλη / άλλο πως σε βλέπει πριν κάνεις καμιά βιαστική κίνηση αρπάξεις κανένα όχι βαρύ και ασήκωτο και μετά ζητάς να ανοίξει η γη να σε καταπιεί και σένα και το γραφείο μαζί. Δεν σε έχω ικανό να διαβάσεις τα σημάδια μονός σου για αυτό σου είπα ρώτα καμιά κολλητή της. Θέλει εμπειρία στο να μπορεί να διαβάζει κάνεις τις γυναίκες και τους έμπειρους τους κόβουνε αμέσως. Το πιο πιθανό είναι να μη σε βλέπει ερωτικά άλλα μπορεί να είσαι η τελευταία της επιλογή οπότε μπορεί να σου χαμογελάσει η τύχη και να δεις και τα πουλάκια που κελαηδάνε άμα σε στραγγίξει. Καλή συνεχεία και μη μασάς αν δεις ότι δεν σε παίρνει, απλά πάρε τη βαρκούλα σου και πήγαινε άπλα σε άλλη παραλία.

Προηγούμενο άρθροΤι λες αγάπη μου που τρως και δεν παχαίνεις
Επόμενο άρθροΤα εκκλησιαστικά πανεπιστήμια
Κατά γενική ομολογία θεωρούμε ξεγραμμένος ή πιο σωστά αποτυχημένος. Αφού σας συστήθηκα, πάμε παρακάτω. Για εμένα δεν υπάρχουν διλήμματα, γιατί ξέρω τι θέλω και τι αναζητώ στη ζωή μου. Από μικρός έπαψα να συμβιβάζομαι και άρχισα να αγωνίζομαι. Το Μοναδικό μου εργαλείο είναι το γράψιμο και η ουδέτερη σκέψη μου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας