ΑρχικήΔιαδίκτυοΠως να εγγραφείτε στο Apple One

Πως να εγγραφείτε στο Apple One

Η Apple κυκλοφόρησε το πακέτο συνδρομών του Apple One, το οποίο συνδυάζει πολλές υπηρεσίες μαζί, συμπεριλαμβανομένων των Apple Music, Apple TV Plus και Apple Arcade, όλα αυτά σε μία τιμή μέσω μηνιαίας χρέωσης. Το Apple One περιλαμβάνει επίσης πρόσθετο χώρο αποθήκευσης στο iCloud, με την κατανομή του να αυξάνεται όσο περισσότερα χρήματα πληρώνετε για να σας παρασχεθεί περαιτέρω αποθηκευτικός χώρος.

Το Apple One διατίθεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα χρέωσης:

  • Ατομικό πακέτο (14,95 δολάρια ανά μήνα): Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade και 50 GB αποθήκευσης iCloud
  • Οικογενειακό πακέτο (19,95 δολάρια ανά μήνα): Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade και 200 ​​GB αποθηκευτικού χώρου στο iCloud
  • Premier (29,95 δολάρια ανά μήνα): Apple Music, Apple TV Plus, Apple Arcade, Apple News Plus, Apple Fitness Plus (έρχεται αργότερα φέτος) και 2 TB αποθήκευσης iCloud

Τόσο τα οικογενειακά όσο και τα Premier προγράμματα μπορούν να περιλαμβάνουν έως και πέντε άλλα άτομα που είναι συνδεδεμένα στον λογαριασμό σας στην Apple. Λάβετε υπόψη ότι μόνο το επίπεδο Premier περιλαμβάνει το Apple News Plus και την επερχόμενη υπηρεσία Apple Fitness Plus.

Για να εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή του Apple One και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις παρεχόμενες υπηρεσίες θα πρέπει να κάνετε τα εξής:

  • Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone ή το iPad σας
  • Πατήστε το Apple ID σας στο επάνω μέρος του κύριου μενού ρυθμίσεων
  • Επιλέξτε «Συνδρομές»
  • Σε αυτήν την οθόνη, θα πρέπει τώρα να δείτε την ενότητα «Λήψη του Apple One» κοντά στην κορυφή. Πατήστε «Δοκιμάστε το τώρα».

Στη συνέχεια, θα εμφανιστούν τα τρία διαφορετικά επίπεδα συνδρομής. Καθένα συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμαστική περίοδο ενός μήνα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η Apple σημειώνει ότι «οι υπάρχουσες συνδρομές σας δεν είναι διαθέσιμες για δοκιμή» (Είναι πιθανό ότι πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν ενεργές συνδρομές στο Apple TV Plus, που σημαίνει ότι ενδεχομένως τις έχετε δοκιμάσει και δεν δύναται να προσφερθεί σε εσάς).

Εάν τελικά αποφασίσετε ότι το πακέτο δεν αξίζει τον κόπο, μπορείτε να ακυρώσετε το Apple One ανά πάσα στιγμή μέσα από την καρτέλα συνδρομών. Οι κάτοχοι της πιστωτικής κάρτας Apple Card θα λάβουν 3% μετρητά πίσω εάν χρησιμοποιούν την κάρτα για να εγγραφούν στο Apple One.

Η Apple δήλωσε ότι θα ξεκινήσει το Apple One σε περισσότερες από 100 χώρες αυτό το φθινόπωρο. Το πρόγραμμα Premier θα είναι πιο περιορισμένο, ωστόσο. είναι διαθέσιμο μόνο στην Αυστραλία, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, καθώς εκεί προσφέρεται το Apple News Plus. Η υπηρεσία Apple News Fitness Plus αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε στοApple One;

Με βάση τις εκτιμήσεις της Apple, εάν πληρώνετε για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε μία ενιαία τιμή, «το πρόγραμμα Apple One Individual προσφέρει εξοικονόμηση άνω των 6 δολαρίων ανά μήνα, ενώ το οικογενειακό πρόγραμμα προσφέρει εξοικονόμηση άνω των 8 δολαρίων ανά μήνα, και το Premier πρόγραμμα προσφέρει εξοικονόμηση άνω των 25 δολαρίων ανά μήνα».

Σε γενικές γραμμές το Apple One θεωρείται μία ενδιαφέρουσα λύση, τόσο από χρηστικής πλευράς, αφού όλες οι υπηρεσίες είναι συγκεντρωμένες σε ένα μέρος, όσο και λόγω εξοικονόμησης χρημάτων, διότι εάν επιλέγατε μεμονωμένα ορισμένες υπηρεσίες εξ αυτών θα πληρώνετε περισσότερα λεφτά για να τις απολαύσετε.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166