ΑρχικήHow toΠώς να κατεβάσετε και να παίξετε μουσική στο Huawei Watch 2

Πώς να κατεβάσετε και να παίξετε μουσική στο Huawei Watch 2

Πώς να κατεβάσετε και να παίξετε μουσική στο Huawei Watch 2.

Το έξυπνο ρολόι Huawei Watch 2 έχει αγκαλιαστεί με θέρμη από πολύ κόσμο. ωστόσο αρκετά άτομα δεν γνωρίζουν πως να το χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά και να απολαύσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Εμάς αυτό που μας απασχολεί στην προκειμένη περίπτωση είναι πώς να κατεβάσετε και να παίξετε μουσική στο Huawei Watch 2.

Παρακάτω ακολουθούν συγκεκριμένες οδηγίες για να επιτύχετε ετούτο το σκοπό.

Πως να εγκαταστήστε το Google Play Music

Προτού ξεκινήσετε τη λήψη οποιουδήποτε μουσικού κομματιού, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το κατάλληλο λογισμικό. Προς το παρόν, το Google Play Music είναι η μόνη εφαρμογή Android Wear που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε τραγούδια απευθείας στο έξυπνο ρολόι Huawei 2.

 1. Πατήστε στο μενού για να δείτε όλες τις εφαρμογές.
 2. Αγγίξτε το Play Store.
 3. Βρείτε και εγκαταστήστε το Google Play Music. Μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο αναζήτησης στο επάνω μέρος της εφαρμογής ή απλά μετακινηθείτε προς τα κάτω στη λίστα των Εφαρμογών στο τηλέφωνό σας μέχρι να το βρείτε, και στη συνέχεια πιέστε το εικονίδιο εγκατάστασης.

Λήψη μουσικών κομματιών

Τώρα που έχετε εγκαταστήσει το Google Play Music, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη λήψη της αγαπημένης σας μουσικής για αναπαραγωγή και να απελευθερώσετε τον εαυτό σας από κάθε έννοια που έχετε. Για να συμβεί αυτό θα χρειαστεί να συνδέσετε το Huawei Watch 2 με το WiFi για να επιτευχθεί αυτή τη διαδικασία.

 1. Από την επιφάνεια εργασίας του ρολογιού, ανοίξτε ξανά τη λίστα εφαρμογών και πατήστε Αναπαραγωγή μουσικής.
 2. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Google και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τη σύντομη διαδικασία εγκατάστασης.
 3. Πατήστε παρατεταμένα τα τραγούδια, τις λίστες αναπαραγωγής ή τα άλμπουμ που θέλετε να αποθηκεύσετε. Τα κομμάτια θα αρχίσουν αμέσως να φορτώνονται στο ρολόι.

Λάβετε υπόψη, ότι κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας η ρύθμιση του ρολογιού Huawei Watch 2 για αναπαραγωγή μουσικής χωρίς σύνδεση (αγγλικά: offline music playback) θα το μετρήσει ως μέρος του ορίου των 10 συσκευών που έχει θέσει η εταιρεία.

Συνδέστε τα ακουστικά Bluetooth

Δεδομένου ότι το Huawei Watch 2 δεν περιλαμβάνει ενσωματωμένο ηχείο, Ακόμη και να υπήρχε μάλλον δεν θα μπορούσατε να ακούσετε σωστά τα τραγούδια από τον καρπό σας, οπότε θα πρέπει να συνδέσετε ένα ακουστικό Bluetooth για να ακούσετε τη μουσική με την άνεσή σας.

 1. Από την επιφάνεια εργασίας του ρολογιού, σύρετε προς τα κάτω και πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις.
 2. Πατήστε Συνδεσιμότητα.
 3. Πατήστε Bluetooth.
 4. Πατήστε Διαθέσιμες συσκευές.
 5. Εντοπίστε τη συσκευή Bluetooth στη λίστα και ακολουθήστε τις υποδείξεις για να την αντιστοιχίσετε με το ρολόι. Ανάλογα με τη συσκευή, ίσως χρειαστεί να εισαγάγετε ένα PIN κατά την αντιστοίχιση.

Αυτό είναι! Μόλις ληφθούν τα τραγούδια σας και έχετε αντιστοιχίσει τα ακουστικά Bluetooth, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την εφαρμογή Google Play Music και να επιλέξετε ένα τραγούδι. Είτε πηγαίνετε στο γυμναστήριο, είτε βρίσκεστε για μία βόλτα στο δρόμο , μπορείτε απλά να βασιστείτε στο Huawei Watch 2 για αναπαραγωγή της αγαπημένης σας μουσικής.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166