Πως Θα Βρείτε Προσφορές Για Καλοκαιρινές Διακοπές

Πως Θα Βρείτε Προσφορές Για Καλοκαιρινές Διακοπές

Αυτή η περίοδος, και πιο συγκεκριμένα μετά το Πάσχα ξεκινάει η τουριστική σεζόν, όπου οι περισσότεροι άνθρωποι σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ανεξάρτητα εάν κάποιοι αναζητούν κάτι φθηνό ή στοχεύουν σε πολυτελή παραθέριση. Ξεκινάνε αρχικά με την αναζήτηση προορισμού, τον πιο φθηνό τρόπο μετακίνησης και φυσικά την εύρεση ξενοδοχείου.

Μέσα σε όλα αυτά όμως, οι εταιρείες που εμπλέκονται στον χώρο του τουρισμού προσπαθούν να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες, κάνοντας σπουδαίες προσφορές και προσφέροντας ελκυστικά πακέτα στους ταξιδιώτες για να καλύψουν μία ευρεία ποικιλία αναγκών.

Το βασικό ερώτημα σε τότε την υπόθεση είναι ποιες εταιρείες όμως παρέχουν πραγματικές προσφορές για το καλοκαίρι και φυσικά πως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα;

Προσφορές στα αεροπορικά εισιτήρια

Το αεροπλάνο είναι ένα από τα μέσα με την μεγαλύτερη ζήτηση για τις καλοκαιρινές διακοπές. Τα αεροπορικά εισιτήρια όμως αυτήν την περίοδο είναι ιδιαίτερα ακριβά κι αυτό διότι η ζήτηση είναι σε αυξημένα επίπεδα.

Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν έξυπνες προσφορές. Με την σωστή αναζήτηση και τους σωστούς συνεργάτες θα βρείτε αεροπορικά εισιτήρια σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Από που κλείνουμε αεροπορικά εισιτήρια

Νο1 site για αεροπορικά εισιτήρια είναι η airtickets. Πρόκειται για την μεγαλύτερη εταιρεία σε αεροπορικά airtickets στην Ελλάδα και όχι μόνο. Έχει ίσως τις καλύτερες τιμές της αγοράς ενώ προσφέρει ελκυστικά συνδυαστικά πακέτα όπως ξενοδοχείο, κράτηση ξενοδοχείου καθώς και ενοικίαση αυτοκινήτου.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα θεωρείται, χωρίς υπερβολή, ιδανική για να κάνετε κράτηση φθηνά αεροπορικά και επί της ουσίας μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις τρέχουσες προσφορές, όσο και στις υπόλοιπες υπηρεσίες ταξιδιού. Με λίγα λόγια είναι μία λειτουργική πλατφόρμα που λύνει τα χέρια του χρήστη, δίχως να χρειαστεί να περιπλανιέται δεξιά και αριστερά στο διαδίκτυο, αφού τα βρίσκει όλα σε ένα μέρος.

Μην ξεχνάτε πως οι τιμές στα αεροπορικά airtickets μεταβάλλονται συνεχώς, αυτό σημαίνει πως μια χαμηλή τιμή σήμερα, αύριο μπορεί να έχει αλλάξει αρκετά προς τα πάνω. Μη χάνετε χρόνο και κάντε άμεσα κράτηση για το δικό σας επόμενο ταξίδι!

Κράτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια έχουν ιδιαίτερη ζήτηση κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, αντάξια αυτών των αεροπορικών, κι αυτό διότι η μεγαλύτερη μάζα τουριστών κατευθύνεται προς τα πανέμορφα νησιά μας. Συνήθως οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι φιξ, δηλαδή προκαθορισμένες από την αρχή της σεζόν.

Υπάρχουν όμως κάποιες συνδυαστικές προσφορές που μπορούν να ρίξουν το κόστος ακόμα και στο μισό της τιμής! Για παράδειγμα η Cosmote με το deals 4 you προσφέρει 50% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της Hellenic Sea Ways, στην ουσία προσφέρει δωρεάν την επιστροφή!

Το θετικό στην προσφορά είναι ότι καλύπτεται πέρα από τον ταξιδιώτη και το αμάξι Εκμεταλλευτείτε την καταπληκτική προσφορά του Cosmote Deals 4 You και εξοικονομήστε 50% στα ναύλα του πλοίου!

Προσφορές σε ταξιδιωτικά πακέτα

Αν δεν θέλετε να οργανώσετε μόνος τις διακοπές σας και θέλετε να τα βρείτε όλα έτοιμα, τότε ένα ταξιδιωτικό γραφείο θα λύσει όλα σας τα προβλήματα. Εσείς απλά επιλέξτε προορισμό ή ακούστε τι έχει να προτείνει το γραφείο, ανάλογα τον διαθέσιμο προϋπολογισμό σας.

Το ταξιδιωτικό γραφείο θα σας αναλύσει τα υπέρ και τα κατά του κάθε προορισμού, το μέσο μεταφοράς, τα ξενοδοχεία διαμονής καθώς και το ενδεδειγμένο budget που θα χρειαστείτε για τις ημέρες διαμονής σας εκεί – καθώς κάθε μέρος έχει διαφορετικό κόστος ζωής.

Αν πάλι δεν εμπιστεύεστε τα ταξιδιωτικά γραφεία και θέλετε να βρείτε πληροφορίες στο διαδίκτυο, το ίντερνετ είναι γεμάτο με ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Θέλει μεγάλη προσοχή σε αυτά που διαβάζετε γιατί αρκετές φορές γράφοντας μεγάλες ανακρίβειες. Εμπιστευτείτε μόνο ταξιδιωτικές ιστοσελίδες με κύρος και αρκετά χρόνια στον χώρο του τουρισμού.

Ένα τέτοιο έμπιστο παράδειγμα ιστοσελίδας είναι το TRAVELO όπου προσφέρει ταξιδιωτικούς οδηγούς, προτάσεις διακοπών καθώς και φθηνά αεροπορικά εισιτήρια προς όλους τους προορισμούς. Εκεί θα βρείτε όλες σας τις απαντήσεις σχετικά με το επόμενό σας ταξίδι.

Αεροπορικά Εισητήρια Για Τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή που όλος ο κόσμος προσπαθεί να ταξιδέψει, να πάει σε νέα μέρη και να βρεθεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα! Ως γνωστή τακτική των αεροπορικών εταιρειών, τα αεροπορικά εισιτήρια κατά την διάρκεια των high season περιόδων, αυξάνονται κατακόρυφα. Έτσι, εαν σκοπός σας είναι να ταξιδέψετε σε μακρινούς προορισμούς με την οικογένειά σας, καλό είναι να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές για να εξοικονομήσετε όσα χρήματα περισσότερο μπορέσετε.

Πως μπορείτε όμως να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισητήρια για την περίοδο των Χριστουγέννων;

Ξεκινήστε άμεσα την αναζήτηση!

Ναι, καλά διαβάσατε! Δεν έχει σημασία που είμαστε 3 μήνες πριν τα Χριστούγεννα, ξεκινήστε άμεσα και γρήγορα τις διαδικασίες του ταξιδιού σας. Αναζητήστε στο διαδίκτυο αεροπορικά εισητήρια καθώς και πακέτα ταξιδίου. Ψάξτε σε αρκετές αεροπορικές εταιρείες και σε αρκετές ιστοσελίδες. Αυτές τις ημέρες, τώρα που είναι ακόμα νωρίς, μπορείτε να πετύχετε κάποιες αρκετές καλές προσφορές!

Δείτε εναλλακτικές διαδρομές

Εαν έχετε αποφασίσει το μέρος που θα επισκεφθείτε, τότε κοιτάξτε όλες τις διαθέσιμες διαδρομές, όχι μόνο τις απευθείας αλλά κι αυτές που περιλαμβάνουν ενδιάμεσες στάσεις σε άλλες πόλεις. Είναι πολύ πιθανόν δρομολόγια με ενδιάμεσους σταθμούς να βγαίνουν πιο οικονομικά απ’οτι μια απευθείας πτήση. Εάν δεν έχει πολύ ώρα αναμονή είναι κάτι που θα το βρείτε ενδιαφέρον! Μπορείτε επίσης στη πόλη-σταθμός να επισκεφθείτε το κέντρο, να γνωρίσετε μια ακόμα καινούργια πόλη, και ούτω καθεξής.

Αναζητήστε διαφορετικές εταιρείες

Ψάξτε όλες τις εταιρείες που κάνουν το δρομολόγιο που επιθυμείτε. Αρκετές φορές τα αεροπορικά εισιτήρια με την Ryanair είναι αρκετά ακριβότερα από άλλες εταιρείες. Έχοντας κατά νου ότι η Ryanair είναι μια φθηνή εταιρεία, δεν αναζητούμε άλλες εταιρείες και στρεφόμαστε απευθείας σ’αυτήν. Προσοχή, αυτό δε σημαίνει ότι τις περισσότερες φορές δεν προσφέρε τα φθηνότερα εισιτήρια!

Αναζητήστε στο ίντερνετ

Η αναζήτηση για τα πιο φθηνά αεροπορικά εισητήρια είναι καλό να ξεκινήσει αλλά και να παραμείνει στο διαδίκτυο. Όλες οι ιστοσελίδες που προσφέρουν αεροπορικούς ναύλους θα σας προσφέρουν χαμηλότερες τιμές απ’οτι τα ταξιδιωτικά γραφεία. Επίσης δεν θα έχουν κρυφές χρεώσεις όπως εκτυπώσεις εισιτηρίων, διαχειριστικά έξοδα,κτλ.

Δείτε για διαφορετική πόλη αναχώρησης

Μπορεί εσείς να διαμένετε στην Θεσσαλονίκη, όμως η Αθήνα προσφέρει πολλές περισσότερες επιλογές και δρομολόγια για πόλεις εξωτερικού. Έτσι μπορείτε να βρείτε ένα πολύ φθηνό δρομολόγιο από την Αθήνα για την πόλη που σας ενδιαφέρει. Εξάλλου τα αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Θεσσαλονίκη πλέον είναι πολύ οικονομικά και η πτήση μόλις 30 λεπτά, οπότε γιατί να μην το ψάξετε;

Κλείστε όσο πιο νωρίς!

Όσο πιο νωρίς κάνετε την κράτησή σας, τόσο πιο όφελος θα έχετε! Αναζητήστε σήμερα κιόλας για τα δικά σας φθηνά αεροπορικά εισιτήρια, για το ταξίδι των Χριστουγέννων και βγείτε κερδισμένοι από τις χαμηλές τιμές που θα πετύχετε! Το travelo.gr προσφέρει πολύ χαμηλούς ναύλους σε όλα τα αεροπορικά εισιτήρια, ξεκινήστε την αναζήτησή σας από εδώ!…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας