Ψεύτικο μήνυμα στο WhatsApp, λέει ότι η Jet Airways δίνει 2 δωρεάν εισιτήρια

Ψεύτικο μήνυμα στο WhatsApp, λέει ότι η Jet Airways δίνει 2 δωρεάν εισιτήρια

Ψεύτικο μήνυμα στο WhatsApp, λέει ότι η Jet Airways δίνει 2 δωρεάν εισιτήρια.

Ένα μήνυμα που κυκλοφορεί στο WhatsApp ζητάει από τους χρήστες να διεκδικήσουν 2 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια από την Jet Airways.

Το μήνυμα αναφέρει ότι η Jet Airways δίνει 2 δωρεάν εισιτήρια σε όλους, χωρίς κλήρωση, για να γιορτάσουν την 25η επέτειό της εταιρείας. Μπορείτε να τα διεκδικήσετε κάνοντας απλά κλικ στο σύνδεσμο. Ωστόσο, επρόκειτο για ένα ψεύτικο και παραπλανητικό μήνυμα, το οποίο επιβεβαιώθηκε από την ίδια την Jet Airways μέσω tweet την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα η Jet Airways ανέφερε στο tweet της τα εξής: #FakeAlert Υπάρχει ένα ψεύτικο μήνυμα που κυκλοφορεί στην πλατφόρμα του WhatsApp που υποτίθεται πως χαρίζει δύο αεροπορικά εισιτήρια για την 25η επέτειό μας. Δεν είναι επίσημος διαγωνισμός ή δώρο, και σας συμβουλεύουμε να είστε προσεκτικοί.

Αν για οποιοδήποτε λόγο κάνετε κλικ επάνω στο σύνδεσμο θα σας κατευθύνει σε μια σελίδα με διεύθυνση URL jetairways.de, η οποία σας ζητά να διεκδικήσετε τα δωρεάν εισιτήρια. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία, αναβοσβήνει ένα νέο μήνυμα, συγχαίροντας σας για την κίνηση σας και σας ζητά να μοιραστείτε το μήνυμα με 20 φίλους σας μέσω του WhatsApp. Το μήνυμα δηλώνει ότι θα λάβετε τα δωρεάν εισιτήρια εντός 24 έως 48 ωρών μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Δεν υπήρξαν αναφορές κατάχρησης δεδομένων μέσω αυτού του συγκεκριμένου μηνύματος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας τουλάχιστον μέχρι τώρα, αλλά καλό θα ήταν ποτέ να μην κάνετε κλικ σε τέτοιους ύποπτους συνδέσμους. Αυτά είναι κακόβουλα μηνύματα, συχνά δημιουργούνται από εγκληματίες του κυβερνοχώρου με δόλιες προθέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας