ΑρχικήΨυχαγωγίαSony Bravia New World, με έξυπνες τηλεοράσεις τύπου 4K

Sony Bravia New World, με έξυπνες τηλεοράσεις τύπου 4K

Η Sony με τις έξυπνες τηλεοράσεις τύπου 4K επιδιώκει να δώσει άλλο νόημα στο οπτικοακουστικό περιεχόμενο που παρακολουθούμε εμείς οι απλοί θνητοί, και μάλιστα το πράττει με εξαιρετική μαεστρία και δεξιοτεχνία που αναμφίβολα δεν αφήνει κανένα αδιάφορο με το τελικό αποτέλεσμα της συσκευής. Επιπλέον, ανάμεσα στα άλλα, μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε νέους τρόπους εξερεύνησης και αλληλεπίδρασης με το τηλεοπτικό περιεχόμενο.

Η φετινή σειρά τηλεοράσεων Bravia με μεγάλες οθόνες, πέρα από το πρωτοποριακό της στυλ, προσφέρει εξαιρετικές εικόνες και ποιοτικό ήχο. Η 4Κ έχει επεκταθεί σε τρεις ακόμα σειρές που αποτελούνται από εφτά μοντέλα. Τα οποία βγήκαν στην αγορά την Άνοιξη του 2020. Το να βλέπεις τηλεόραση με αυτές τις συσκευές είναι σαν να βρίσκεστε στο προσωπικό σας multiplex: κάθε σκηνή θα σας απορροφά με την ένταση και το συναίσθημα της. Kαι αυτό γιατί οι εικόνες είναι πιο φωτεινές και έντονες από ποτέ με την τεχνολογία X-tended Dynamic Range που εκτινάσσει την αντίθεση για εκπληκτικά έντονα χρώματα μέχρι βαθιά μαύρα. Η απόλαυση του να βλέπεις τηλεόραση με τη συγκεκριμένη σειρά τηλεοπτικών συσκευών ολοκληρώνεται, για τους λάτρεις των σπορ, με το 4Κ/60p το οποίο είναι το ιδανικό πρότυπο για περιεχόμενο που κινείται γρήγορα. Επίσης, οι εν λόγω τηλεοράσεις υποστηρίζουν το πιο πρόσφατο πρότυπο HDMI, το HDMI 2.0. Παράλληλα διαθέτουν έξοδο 4Κ από smartphones και tablets.

Μία τέτοια συσκευή δε θα μπορούσε να μην έχει την καινούργια λειτουργία Social Viewing με την οποία ακολουθείτε τα tweets που αφορούν την εκπομπή που βλέπετε. Ενώ με την ενσωματωμένη κάμερα και το μικρόφωνο μιλάτε με τους δικούς σας μέσω Skype, βλέποντας ταυτόχρονα τηλεόραση. Τα βίντεο είναι πεντακάθαρα, ακόμα και με χαμηλό φωτισμό, ενώ η τεχνολογία ακύρωσης της ηχούς από τη Sony διατηρεί τη συνομιλία πεντακάθαρη. Με τη λειτουργία live football μπορείτε αγγίζοντας ένα κουμπί να διακόψετε τη φωνή του σχολιαστή, ενώ οι φωνές των οπαδών σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή εικόνα θα σας κάνουν να νομίζετε ότι είστε στο γήπεδο.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166