ΑρχικήGadgetLKPR: Ξύλινα ακουστικά από καναδικό σφένδαμο

LKPR: Ξύλινα ακουστικά από καναδικό σφένδαμο

Αυτά τα ακουστικά είναι μια πραγματική επανάσταση κατά του πλαστικού. Κάθε κάλυμμα που φιλοξενεί μέσα του το ηχείο, έχει κατασκευαστεί από ώριμο ξύλο καναδικού σφενδάμου, το οποίο προσφέρει ένα συμπαγές και εξαιρετικά καθαρό ηχητικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατασκευή η οποία ξεχωρίζει από τις πλαστικές χάρη στην πυκνότητα του ξύλου, που προσφέρει τέλεια μόνωση από εξωγενής ήχους, λειτουργώντας έτσι ως ένα οργανικό σύστημα ακύρωσης θορύβου.

Το υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του σκελετού είναι από ελαφρύ αλουμίνιο αεροπορικού τύπου. Έτσι, τα LKPR είναι πολύ πιο ανθεκτικά από τα κοινά ακουστικά, ενώ παράλληλα τα μαξιλαράκια χρησιμοποιούν επένδυση από φυσικό δέρμα για καλύτερη εφαρμογή, αλλά και αίσθηση. Φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν θα είχαν απολύτως καμία σημασία αν τα LKPR δεν παρήγαγαν ήχο εφάμιλλο της κατασκευής.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα ξύλινα καναδικά ακουστικά έχουν πλούσιο ήχο και ένα εξαιρετικό εύρος συχνοτήτων για να μπορείτε να ακούτε με ευχαρίστηση όποιο στυλ μουσικής επιθυμείτε. Τέλος, οι μυημένοι του skate, μπορούν να στείλουν ακόμη και την παλιά τους σανίδα, η οποία θα παίξει το ρόλο του ξύλινου στοιχείου στην κατασκευή.

Τη σήμερον ημέρα, τα περισσότερα αντικείμενα είναι κατασκευασμένα από πλαστικό, κάτι που δεν συμβάλλει στην προστασία του πλανήτη, προφανώς γιατί αυτά όταν απορρίπτονται στα σκουπίδια, χρειάζεται περίπου 400 χρόνια για να διασπαστούν και να εξαφανιστούν. Επιπλέον, αυτά τα ακουστικά έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα να αντέξουν στη διάρκεια του χρόνου, διότι το συγκεκριμένο ξύλινο υλικό είναι αρκετά στιβαρό και παράλληλα ελαφρύ για να μην κουράζει το χρήστη την ώρα που ακούει τη μουσική του.

Τα LKPR είναι φιλικά προς το περιβάλλον, είναι όμορφα και είμαι περήφανος που τα φοράω επειδή είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο ξύλο από τις σανίδες του skateboard, δηλαδή μία πρωτότυπη ιδέα που αντικειμενικά πρέπει να μιμηθούν αρκετοί κατασκευαστές προϊόντων, ώστε να δώσουν το καλό το παράδειγμα στην κοινωνία και να μην κοιτούν μόνο τα χρήματα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166