Σουρεαλισμός 4 to the floor

Το αύριο έφτασε και μας φύσηξε τη μύτη! Κανείς δεν δέχτηκε να του σκουπίσει τη μύτη που έσταζε αίμα! Η κόκα διαβρώνει το διάφραγμα και έτσι έμεινε έγκυος! Το μικρό βατράχι έσκουξε τρυφερά καλώντας τα ΕΜΑΚ σε βοήθεια. «Βοηθήστε με, βοηθήστε με, απ’ το βούρκο λύστε με…» τους φώναζε κουνώντας τα χέρια του κραδαίνοντας σημαίες του ΚΚΕ. Ο σοφός προεστός κομιτατζής της Σαμοθράκης έγνεψε καταφατικά χαϊδεύοντας το μούσι του «Χτυπήστε τον στην πλάτη να ρευτεί!» διέταξε κι αμέσως το χωριό πνίγηκε κάτω από τους πάγους. Το χωριό, 4 χρόνια αργότερα, το αγόρασε η Algida και το χρησιμοποιεί σαν πρώτη ύλη και αποθηκευτικό χώρο!

Οι παπαγάλοι σταμάτησαν να πετούν πάνω από την ακρόπολη και τους μικρούς ναούς των Ατλάντων του χωριού και η Unesco έδωσε το πράσινο φως. Το ΥΠΕΧΩΔΕ έβαλε τα Caterpillar και τα ισοπέδωσε όλα για να κάνει το πρώτο διεθνές παγοδρόμιο Μπάντμινγκτον… Εκεί που άλλοτε μουγγάνιζαν γελάδες με φουσκωμένα βυζά από το μποϊκοτάζ του γαλάκτου, τώρα γλιστρούν Ίνγκες και Μπαρθόλομιου κουνώντας τις ρακέτες!

«Τουριστικά ανεπτυγμένο θέρετρο παρά λίμνης Αιγαίου και κάτωθεν γαλανού ουρανού πωλείται εκ περιτροπής, πληροφορίες εντός»

Αυτό μόνο έγραφε η πόρτα του Δημαρχείου. Μέσα μόνο ο τυφλός δεξής ψάλτης. Όταν ήρθε ο Τσίπρας στα πράγματα όλοι όσοι είχαν το «δεξιά» έστω και σαν ιδιότητα έφυγαν με πληρωμένα όλα για διακοπές διαρκείας! Έξοδα του κράτους, ακόμη και αντηλιακά τους δώσαν! Και μια συσκευή της Siemens δώρο… Γυάρο, Μακρόνησο, Τήλο, Μύκονο, γέμισαν τα νησά από αντιρρησίες!

Ο ψάλτης το λοιπόν, κρύφτηκε μόλις άκουσε θόρυβο και έκλασε σαν ασβός για να θολώσει τα νερά… Ο πάγος βάφτηκε καφέ και οι αγορασταί εκ του City του Λονδίνου άρχισαν να γλιστρούν χωρίς ρακέτες! Η παλιά ντίσκο άρχισε να παίζει παλιές επιτυχίες των Ά!Μπααα και ο Μπίλιας με το κόκκινο σορτσάκι του άρχισε να στροβιλίζεται σαν άλλος δερβίσης! Είχε πάρει τις ρακέτες και τις είχε βάλει στην κάλτσα, οικόσημο μιας επανάστασης που ξεκίνησε πριν καν τελειώσει η προηγούμενη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας