ΑρχικήΨυχαγωγίαSpa στο Μανχάταν προσφέρει αναζωογόνηση και άσκηση του αιδοίου

Spa στο Μανχάταν προσφέρει αναζωογόνηση και άσκηση του αιδοίου

Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Μπορεί ορισμένα άτομα που διαβάζουν αυτό το ρημάδι το άρθρο να σοκαριστούν από την παρούσα είδηση, η οποία έρχεται από το Μανχάταν, που φιλοξενεί το πρώτο spa ειδικευμένο στην αναζωογόνηση και άσκηση του κόλπου και του αιδοίου!

Μια γυναικολόγος που ειδικεύεται στη χειρουργική αποκατάσταση της πυέλου, συνέλαβε την ιδέα της δημιουργίας ενός «ιατρικού σπα» (αν και πολλοί γιατροί αμφισβητούν ότι στον συγκεκριμένο χώρο θα ασκείται πραγματικά η ιατρική επιστήμη), το οποίο θα ειδικεύεται στην ενίσχυση των πυελικών μυών, όχι τόσο θεραπευτικά όσο προληπτικά. «Για μια καλή υγεία», όπως λέει η δρ Λάουρι Ρομάντσι, κλινική καθηγήτρια Γυναικολογίας στο νοσοκομείο «Πρεσμπιτέριαν Νιλ Κορνέλ» της Νέας Υόρκης.

Η διαδικασία θα αρχίζει με μια εξέταση που κοστίζει 150 δολάρια, κατά την οποία η γιατρός θα κάνει δακτυλοσκόπηση, ζητώντας από την ασθενή να προβεί σε σύσπαση των πυελικών μυών. Θα διαπιστώνει έτσι αν αυτοί είναι χαλαροί, σε μέτρια κατάσταση ή δυνατοί. Αν κρίνει ότι είναι αναγκαίο, θα προτείνει στη γυναίκα ή, καλύτερα, θα της διδάξει τις επονομαζόμενες «ασκήσεις Κέγκελ», που θα ενισχύουν τον μυ ο οποίος υποστηρίζει την κύστη, τον κόλπο και το ορθό.

Το συγκεκριμένο spa θα χρησιμοποιεί ειδική συσκευή που θα βοηθά στην ενίσχυση του μυικού τόνου, την οποία θα διαθέτει και προς πώληση. Η Ρομάντσι επιμένει ότι οι ασκήσεις και η συσκευή θα βελτιώσουν τον έλεγχο της ουροδόχου κύστης και άρα θα βοηθήσουν γυναίκες σε λοχεία που αντιμετωπίζουν προβλήματα, θα έχει όμως πολύ καλά αποτελέσματα και στη σεξουαλική απόλαυση της γυναίκας. «Οι οργασμοί θα είναι πιο έντονοι», διαβεβαιώνει.

Πολλοί γιατροί όμως εγείρουν αντιρρήσεις, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν στα ιατρικά χρονικά οι απαιτούμενες έρευνες και η εξορθολογισμένη παρατήρηση από τους ειδικούς κ.λπ. που να επιβεβαιώνουν τη θεραπευτική αξία τέτοιων μεθόδων. Ανησυχούν δε για τον πολλαπλασιασμό των προτάσεων για «κολπική αναζωογόνηση» ή «εξωραϊσμό της γενετήσιας περιοχής» που απέκτησαν και όνομα, όπου φέρει την ονομασία κοσμητική γυναικολογία.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Είμαι ένας απλός και ταπεινός άνθρωπος. Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι
RELATED ARTICLES

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166