Τι δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε στο Facebook (όπως γυμνοί γλουτοί)

Τι δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε στο Facebook (όπως γυμνοί γλουτοί)

Τι δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε στο Facebook (όπως γυμνοί γλουτοί).

Το Facebook δημοσίευσε για πρώτη φορά στα χρονικά του τους μυστικούς κανόνες και τις κατευθυντήριες γραμμές που αφορούν τα 2,2 δισεκατομμύρια χρήστες που δραστηριοποιούνται στην κορυφαία πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο.

Παρακάτω ακολουθούν ορισμένα από τα πράγματα που δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε στο Facebook :

 • Ακάλυπτες θηλές των γυναικών. Εξαιρούνται οι εικόνες γυναικών που διαμαρτύρονται, που θηλάζουν και εκείνες που βρίσκονται σε κατάσταση μετα-μαστεκτομής. Εν ολίγοις δεν επιτρέπεται η εμφάνιση ενός γυμνού γυναικείου στήθους, αν δεν συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι.
 • Γυμνά οπίσθια και γλουτοί. Επίσης δεν επιτρέπονται ορατοί κόλποι ή εικόνες με γυμνές κοντινές γωνιές στα επίμαχα σημεία τα οποία θεωρούνται ακατάλληλα, εκτός αν έχουν φωτογραφηθεί σε δημόσια θέα για λόγους τέχνης.
 • Απαγορεύεται η στύση του ανδρικού μορίου ή σεξουαλική επαφή, συμπεριλαμβανομένου κάθε είδους συνουσίας όπως με γεννητικά όργανα που εισέρχονται στο στόμα ή επαφή με άλλα γεννητικά όργανα ή τον πρωκτό ενός άλλου προσώπου, ακόμη και όταν αυτή η επαφή δεν είναι άμεσα ορατή, εκτός αν σχετίζεται με τη σεξουαλική υγεία, τις διαφημίσεις και για ιατρικό σκοπό.
 • Περιεχόμενο φετίχ που περιλαμβάνει την απαξίωση του ανθρώπινου σώματος ή τον κανιβαλισμό.
 • Γυμνές φωτογραφίες παιδιών (ακόμη και από γονείς), συμπεριλαμβανομένου τις θηλές των κοριτσιών.
 • Προώθηση κάθε είδους εγκλήματος: Από κλοπή μέχρι σεξουαλική επίθεση. Ωστόσο το Facebook δίνουν το δικαίωμα στους χρήστες να συζητήσουν σε κόσμια πλαίσια για τις εγκληματικές δραστηριότητες, όπως και για την ενημέρωση του κοινού .
 • Προσπάθεια αγοράς ή πώλησης μαριχουάνας ή άλλων ναρκωτικών ουσιών. Απαγορεύεται ακόμη και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά ή την πώληση ναρκωτικών.
 • Ψεύτικος ισχυρισμός ότι κάποιος είναι θύμα μιας τραγωδίας, εφόσον προσποιείται ή πληρώνεται για να το πράξει. διότι θεωρείται μια μορφή εξαπάτησης και ανήθικης πράξης.
 • Άτομα πεθαμένα ή ακόμη και πριν τον θάνατο. Οι αναρτήσεις σας θα μπορούσαν να καταργηθούν από το Facebook εάν εστιάσετε σε τρωτά σημεία κάποιου ατόμου, όπως ασθένεια, αναπηρία ή πρόωρο θάνατο.
 • Διαμελισμός του ανθρώπινου σώματος, τα ορατά ζωτικά όργανα, η καύση ανθρώπων ή τα θύματα του κανιβαλισμού, εκτός αν βρίσκονται σε ιατρικό περιβάλλον.
 • Δεν επιτρέπεται επίσης η βία που απεικονίζεται σε κινούμενα σχέδια ή σκίτσα, επειδή είναι μια μορφή πολιτικού λόγου ή ειδήσεων, αν για οποιοδήποτε λόγο δημοσιευτεί θα σταλεί άμεση προειδοποίηση στην οθόνη και το περιεχόμενο θα περιοριστεί μόνο στους ενήλικες 18 ετών και άνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας