Το 5G θα έχει συνολικά σε όλο τον κόσμο 1 δισεκατομμύριο συνδρομητές μέχρι το 2023

Το 5G θα έχει συνολικά σε όλο τον κόσμο 1 δισεκατομμύριο συνδρομητές μέχρι το 2023

Το 5G θα έχει συνολικά σε όλο τον κόσμο 1 δισεκατομμύριο συνδρομητές μέχρι το 2023.

Τα δίκτυα 5G θα έχουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο συνδρομητές μέχρι το 2023, σύμφωνα με νέες προβλέψεις.

Η τελευταία έκθεση που εστιάζεται στην κινητικότητα της Ericsson ισχυρίζεται ότι τα πρώτα εμπορικά δίκτυα 5G αναμένεται να λειτουργήσουν μόλις το 2019, και πιστεύεται ότι θα επέλθουν μεγάλες εξελίξεις ένα χρόνο αργότερα, με τις ΗΠΑ, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία και την Κίνα να είναι οι πιο πιθανό πρώιμοι ολοκληρωτικοί υιοθετώντες του δικτύου.

Μέχρι το 2023, το 5G θα καλύψει πάνω από το ένα πέμπτο του παγκόσμιου πληθυσμού, με την ανάπτυξη αρχικά να καλύπτει τις πυκνές αστικές περιοχές.

Αυτές οι πληροφορίες οδεύουν χέρι-χέρι με το πόσα δεδομένα αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέχρι τότε για κινητές συσκευές. Μέχρι το 2023, η Ericsson πιστεύει ότι η κίνηση δεδομένων για κινητές συσκευές θα αυξηθεί οκτώ φορές, φτάνοντας στα 110 exabytes μηνιαίως. αυτοί οι αριθμοί υπολογίζονται περίπου σε 5,5 εκατομμύρια χρόνια HD streaming βίντεο.

Οι ανεπτυγμένες χώρες θα αυξήσουν τις δαπάνες για τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, με τη Βόρεια Αμερική (κυρίως σε ΗΠΑ και Καναδά) να οδηγεί την κούρσα με 7GB ανά μήνα, ανά smartphone, έως το τέλος του 2017.

Μιλώντας για το βίντεο, το νούμερο που προαναφέρθηκε παραπάνω θεωρείται ως ένα μεγάλο κίνητρο για την αύξηση της ευρυζωνικής κίνησης σε κινητές συσκευές, αφού πολλοί εμπειρογνώμονες πιστεύουν πως η χρήση επιτραπέζιων υπολογιστών θα παρακμάσει σε τέτοιο βαθμό που σε λίγα χρόνια ίσως να περιθωριοποιηθεί παντελώς.

Η Ericsson λέει ότι η ροή παρακολούθησης βίντεο σε υψηλή ανάλυση είναι μια αναδυόμενη τάση που προφανώς ήρθε για να μείνει. Αυτά τα βίντεο περιλαμβάνουν τον τύπο 360 μοιρών, τα οποία χρησιμοποιούν τέσσερις έως πέντε φορές περισσότερο εύρος ζώνης από τα τυπικά βίντεο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας