ΑρχικήΨυχαγωγίαΜουσικήΤο Amazon.UK αναπτύσσεται εκθετικά δημιουργώντας 1.200 νέες θέσεις εργασίας

Το Amazon.UK αναπτύσσεται εκθετικά δημιουργώντας 1.200 νέες θέσεις εργασίας

Το Amazon.UK αναπτύσσεται εκθετικά δημιουργώντας 1.200 νέες θέσεις εργασίας.

Ο παγκόσμιος διαδικτυακός λιανοπωλητής Amazon ανακοίνωσε την επέκταση των δραστηριοτήτων του στο Ηνωμένο Βασίλειο την Παρασκευή (13 Οκτωβρίου) με τη δημιουργία άλλων 1.200 νέων “μόνιμων θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης” στην αποθήκη του Bolton ή στο “Fulfillment Center”.

Η παρούσα κίνηση σκοπεύει να υποστηρίξει την τρίτη αποθήκη της εταιρείας στη βορειοδυτική Αγγλία, η οποία θα απορροφήσει το μεγαλύτερο αριθμό των μόνιμων θέσεων εργασίας που έχει δημιουργήσει η Amazon στην περιοχή και κατά συνέπεια θα ξεπεράσει τα 3.500 άτομα.

Η εταιρεία έχει επενδύσει £ 6,4 δισ. Στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2010 και έχει δείξει πως δεν την επηρεάζει το Brexit σε καμία περίπτωση και προφανώς συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία.

Πέρυσι, το Amazon UK μετά από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με το Brexit, ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει καινούργιες αποθήκες στο Daventry, Doncaster, Warrington και Tilbury το 2017, δημιουργώντας περισσότερες από 3.500 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Η τοποθεσία Daventry άνοιξε το Φεβρουάριο, ενώ οι Doncaster, Warrington και Tilbury ξεκίνησαν πρόσφατα τις δραστηριότητές τους.

Ο Stefano Perego, διευθυντής στον τομέα εξυπηρέτησης των πελατών του Ηνωμένου Βασιλείου στην Amazon, δήλωσε: “Η ικανότητά μας να επεκταθούμε στη Βορειοδυτική Αγγλία είναι αποτέλεσμα δύο πράξεων: οι απίστευτοι πελάτες μας και το εξαιρετικό εργατικό δυναμικό μας, χαρίζοντάς τους απλόχερα ανταγωνιστικούς μισθούς και περιεκτικά οφέλη από την πρώτη μέρα”.

Η επένδυση στο Amazon UK θα δοκιμάσει επίσης την τεχνολογία state-of-the-art στο Μπόλτον. Η αποθήκη θα είναι εξοπλισμένη με προηγμένη τεχνολογία ρομποτικής, και πρακτικά τα ρομπότ θα ταξινομούν τα προϊόντα στα ράφια ή θα τα μεταφέρουν στην αποθήκη.

Ο διαδικτυακός έμπορος λιανικής πώλησης δήλωσε ότι θα αναζητούσε νέους υπαλλήλους σε όλο το φάσμα της απασχόλησης, από διαχειριστές επιχειρήσεων έως μηχανικούς, ανώτατα στελέχη ανθρώπινου δυναμικού και ειδικούς στην πληροφορική, καθώς και μια ομάδα που θα επεξεργάζεται, θα συλλέγει, θα συσκευάζει και θα παραδίδει παραγγελίες πελατών.

Η Amazon διαθέτει σήμερα 16 αποθήκες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις τοποθεσίες που έχουν ανοίξει πρόσφατα στο Warrington, Tilbury και μια νέα περιοχή στο Doncaster, έχει επιπλέον κέντρα ολοκλήρωσης παραγγελιών στο Doncaster στο Coalville, Daventry, Dunfermline, Dunstable, Gourock, Hemel Hempstead, Manchester, Milton Keynes, Peterborough, Rugeley και Swansea Bay.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166