ΑρχικήGadgetΤο Apple TV 4K θα υποστηρίξει τα HDR10 και Dolby Vision

Το Apple TV 4K θα υποστηρίξει τα HDR10 και Dolby Vision

Το Apple TV 4K θα υποστηρίξει τα HDR10 και Dolby Vision.

Παράλληλα με τρία νέα iPhones , ένα Watch 3 της Apple και νέα Airpods , η Apple θα ανακοινώσει αύριο στις 12 Σεπτεμβρίου μια νέα έκδοση της Apple TV 4K κατά τη διάρκεια της εκδήλωσής της στην Καλιφόρνια.

Το Apple TV 4K, όπως αναμένεται θα περιλαμβάνει τελικά ανάλυση βίντεο 2160p από υπηρεσίες ροής, καθώς και περιεχόμενο UHD μέσω του iTunes.

Επίσης, πιστεύεται ότι θα αναπαράγει περιεχόμενο βίντεο 4K που έχει τραβηχτεί από τα νέα iPhones, . Όλα έγιναν δυνατά μέσω του τσιπ επεξεργασίας A10X Fusion – όπως φαίνεται στα τελευταία μοντέλα του iPad Pro.

Η τρέχουσα τηλεόραση της Apple τρέχει στο τσιπ A8, η οποία είναι περισσότερο από πιθανό γιατί περιορίστηκε στα 1080p ακόμη και όταν οι αντίπαλοι υιοθέτησαν εξαιρετικά υψηλού ορισμού επεξεργαστή.

Ο προγραμματιστής Steven Troughton-Smith, ο οποίος ανακάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα τηλεόραση της Apple,επιπλέον αποκάλυψε επίσης ότι η νέα συσκευή θα έρθει με 3GB μνήμης RAM. Η τρέχουσα Apple TV έχει 2GB.

Ίσως όμως το πιο συναρπαστικο χαρακτηριστικό από όλα είναι ότι το Apple TV 4K του 2017 θα υποστηρίξει δύο τύπους γραφικών υψηλής δυναμικής εμβέλειας: HDR10 και Dolby Vision, άλλωστε αυτοί οι δύο τύποι είναι συμβατοί με τις προδιαγραφές του Netflix. Και τα δύο μορφότυπα παρατίθενται στον ίδιο τον κώδικα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166