ΑρχικήΕιδήσειςΤο Azure είναι το προτιμώμενο σύννεφο της Adobe για το Adobe Sign.

Το Azure είναι το προτιμώμενο σύννεφο της Adobe για το Adobe Sign.

Το Azure είναι το προτιμώμενο σύννεφο της Adobe για το Adobe Sign.

Η Microsoft και η Adobe επεκτείνουν την εταιρική τους σχέση και ενσωματώνουν περαιτέρω λύσεις για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να εργάζονται πιο αποτελεσματικά.

Μετά την ολοκλήρωση του Adobe Experience Cloud, του Microsoft Azure και του Microsoft Dynamics, έχει έρθει η στιγμή να ενσωματωθεί η Adobe Sign και το Adobe Document Cloud με τη σουίτα Office 365 της Microsoft γενικά.

Έτσι, η Adobe Sign, η λύση ηλεκτρονικής υπογραφής της εταιρείας, τώρα προτιμάται από την Microsoft σε όλο το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του Office 365. Οι ομάδες της Microsoft, από την άλλη πλευρά, είναι πλέον η προτιμώμενη λύση για το Adobe Creative Cloud, Cloud Document και Cloud Experience.

Επίσης, η Microsoft Azure είναι πλέον η προτιμώμενη πλατφόρμα σύννεφο (cloud) της Adobe για το Adobe Sign.

“Η Adobe και η Microsoft συνεργάζονται για να επαναπροσδιορίσουν την εμπειρία της σύγχρονης επιχείρησης με συνεργασία, ταυτότητα, δεδομένα και νοημοσύνη στον πυρήνα”, δήλωσε ο Abhay Parasnis, επικεφαλής της τεχνολογίας, Adobe. “Μαζί θα αναπτύξουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες cloud με τις καλύτερες στην κατηγορία λύσεις όπως το Adobe Sign and Office 365 που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να μεταμορφωθούν ψηφιακά ενώ παράλληλα θα προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες τους”.

“Μαζί με την Adobe, είμαστε αφοσιωμένοι στην καλλιέργεια δημιουργικότητας και μια κουλτούρα ομαδικής εργασίας για τους κοινόχρηστους πελάτες μας, ώστε να μπορούν να ξεκλειδώσουν τις ευκαιρίες του σημερινού ταχέως εξελισσόμενου χώρου εργασίας”, δήλωσε ο Peggy Johnson, εκτελεστικός αντιπρόεδρος Business Development της Microsoft. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που η συνεργασία μας με την Adobe έχει πλέον μεγαλώσει για να καλύψει τα τρία σύννεφα μας – τα Microsoft Azure, Office 365 και Dynamics 365 – παρέχοντας στους πελάτες τις ισχυρές ενσωματώσεις που χρειάζονται για την πλοήγηση στον ψηφιακό μετασχηματισμό”.

Οι πρώτες ολοκληρώσεις που προκύπτουν από αυτήν την εταιρική σχέση αναμένεται να είναι διαθέσιμες στους πελάτες τις επόμενες εβδομάδες.

 

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166