ΑρχικήΔιαδίκτυοΤο Chrome θα εμποδίζει τις ακατάλληλες διαφημίσεις από τις 15 Φεβρουαρίου

Το Chrome θα εμποδίζει τις ακατάλληλες διαφημίσεις από τις 15 Φεβρουαρίου

Το Chrome θα εμποδίζει τις ακατάλληλες διαφημίσεις από τις 15 Φεβρουαρίου.

Τον περασμένο Ιούνιο, η Google αποκάλυψε ότι ο Chrome θα σταματήσει να εμφανίζει όλες τις διαφημίσεις στους ιστοτόπους. ξεκινώντας από τις αρχές του 2018, συμπεριλαμβανομένων αυτών που ανήκουν ή προσφέρονται από την Google, προφανώς η εταιρεία θα κάνει διάκριση και ξεσκαρτάρισμα μεταξύ των ακατάλληλων και των εγκεκριμένων διαφημίσεων.

Πλέον η εταιρεία έχει δεσμευτεί πώς θα ξεκινήσει το μπλοκάρισμα των διαφημίσεων σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία, αρχής γενομένης από τις 15 Φεβρουαρίου του 2018.

Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η ημερομηνία δεν φαίνεται να συνδέεται με μια συγκεκριμένη έκδοση του Chrome. Το Chrome 64 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 23 Ιανουαρίου, ενώ το Chrome 65 θα ξεκινήσει να διατίθεται επίσημα στους χρήστες στις 6 Μαρτίου, υποδεικνύοντας ότι η Google θα ενεργοποιήσει τον αποκλεισμό διαφημίσεων του προγράμματος περιήγησης, ενδεχομένως σταδιακά για επιλεγμένους χρήστες, τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Η Google φέτος εντάχθηκε στον Συνασπισμό που επιδιώκει να προσφέρει καλύτερες διαφημίσεις που ονομάζεται Coalition for Better Ads, Στην ουσία είναι μια ομάδα που προσφέρει συγκεκριμένα πρότυπα για τον τρόπο με τον οποίο η βιομηχανία θα πρέπει να βελτιώσει τις διαφημίσεις για τους καταναλωτές και προορίζεται για όλες οι παρενθετικές διαφημίσεις που θα εμφανίζονται σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Στόχος είναι να εξαλειφθούν η κακής ποιότητας που αναπαράγουν αυτόματα ήχο ή βίντεο χωρίς την έγκριση του χρήστη.

Χθες, το Coalition for Better Ads ανακοίνωσε το πρόγραμμα βελτίωσης της εμπειρίας των διαφημίσεων, το οποίο παρέχει οδηγίες στις εταιρείες πώς θα πρέπει να χρησιμοποιούν τα πρότυπα για τις καλύτερες διαφημίσεις, ούτως ώστε να βελτιωθεί η εμπειρία των χρηστών στο διαδίκτυο.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Αδίστακτοι (1965 ταινία)

Men in Black II (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166