ΑρχικήGadgetΤο Dell Visor θα κάνει την εμφάνισή του τον Οκτώβριο

Το Dell Visor θα κάνει την εμφάνισή του τον Οκτώβριο

Το Dell Visor θα κάνει την εμφάνισή του τον Οκτώβριο και οι φήμες οργιάζουν πως είναι ένα πολλά υποσχόμενο υλικό.

Η Dell εν τέλει αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την παρουσίαση της εικονικής πραγματικότητας (virtual reality) της Dell Visor και της μικτής (mixed reality) ακουστικής πραγματικότητας στις 17 Οκτωβρίου.

Το νέο ακουστικό αποτελεί μέρος της ώθησης της Microsoft για την υποστήριξη τεχνολογίας μικτής πραγματικότητας στον Η / Υ και ο στόχος της εταιρείας είναι να φέρει το VR σε περισσότερους καταναλωτές και επιχειρήσεις. Η Dell σχεδιάζει να πουλήσει το ακουστικό για $ 360 και τους χειριστές χειρός για $ 100.

Οι ειδικοί λένε πως ένα πλήρες σύστημα PC με το Visor θα μπορούσε να μειώσει το κόστος του PC VR σε περίπου $ 1.000, σε σύγκριση με περίπου 2.000 δολάρια που ήταν το 2016. Η Dell θα παρουσιάσει τη συσκευή στο επερχόμενο show IFA στο Βερολίνο.

Η Dell διαθέτει ένα εξαιρετικό χειριστήριο το οποίο είναι αξιομνημόνευτο. Έχει φώτα που βοηθούν το σετ μικροφώνου-ακουστικού να ανιχνεύει τις θέσεις των χεριών σας.. Όταν το γυρίσετε το χειριστήριο, μπορείτε να βυθίσετε τον εαυτό σας σε λειτουργία VR.

Ως συσκευή μεικτής πραγματικότητας των Windows, τα ακουστικά της Dell χρησιμοποιούν κάποια από την ίδια τεχνολογία που διαθέτει η Microsoft στην επεκταμένη συσκευή πραγματικότητας της HoloLens. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει εσωτερικές κάμερες παρακολούθησης στο ίδιο το ακουστικό, αντί για εξωτερικούς αισθητήρες που πρέπει να ρυθμιστούν στο δωμάτιο (όπως συμβαίνει με τα ακουστικά HTC Vive και Oculus Rift VR).

Το σετ μικροφώνου-ακουστικού διαθέτει οθόνες υγρών κρυστάλλων 1440 x 1440, με πανοραμική εμπειρία 360 μοιρών. Είναι σίγουρα ελαφρύτερο από ένα PSVR, αλλά προς το παρόν δεν άκουσα το ακριβές βάρος του από την Dell.

Το Visor κάθεται άνετα στο κεφάλι σας επειδή έχει καλά σχεδιασμένα μαξιλάρια. Έχει επίσης ένα μικρό καπάκι από καουτσούκ που ταιριάζει στη μύτη σας. Αυτό το πτερύγιο κρατά το σετ μικροφώνου-ακουστικού από το να ενοχλεί τη μύτη σας και επίσης κρατάει το φως από το να μπαίνει μέσα.

Υπάρχει ένα μικρό άνοιγμα τόσο στο κάτω μέρος όσο και στην κορυφή του ακουστικού, που επιτρέπει στον αέρα να διέρχεται, ώστε να μην ιδρώνετε σε εκείνο το μέρος του προσώπου. Ο εξαερισμός είναι μοναδικός σε σύγκριση με άλλα ακουστικά στην αγορά.

Μπορείτε να ρυθμίσετε τη λωρίδα του ακουστικού με έναν τροχό. Ένα κλιπ διαχείρισης καλωδίων οδηγεί τα καλώδια στο πίσω μέρος της κεφαλής, δίνοντάς σας μια λίγο καλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166