Το Dropbox αύξησε τον αποθηκευτικό χώρο κατά 1TB στα συνδρομητικά πακέτα

Το Dropbox αύξησε τον αποθηκευτικό χώρο κατά 1TB στα συνδρομητικά πακέτα

Το Dropbox αύξησε τον αποθηκευτικό χώρο κατά 1TB στα συνδρομητικά πακέτα.

Το Dropbox ανακοίνωσε σήμερα στο επίσημο ιστολόγιο της πως αύξησε τον αποθηκευτικό χώρο στα συνδρομητικά πακέτα που προσφέρονται επί πληρωμή κατά 1 terabyte (εκτός από το Dropbox Plus), χωρίς καμία πρόσθετη χρέωση.

Συγκεκριμένα οι χρήστες του πακέτου Dropbox Professional θα αποκτήσουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο από 1TB σε 2TB, ενώ οι χρήστες του Dropbox Business θα ανέβουν από 2TB σε 3TB.

Η παρούσα προσφορά ισχύει για όλες τις νέες συνδρομές που θα ξεκινήσουν αρχής γενομένης από σήμερα, για τα πακέτα Professional και Business. Ωστόσο η εταιρεία επισημαίνει πως θα αυξήσει τον αποθηκευτικό χώρο στους υφιστάμενους λογαριασμούς κατά τις επόμενες εβδομάδες, οπότε όσοι από σας πληρώνεται κάποιο πακέτο, μάλλον θα πρέπει να περιμένετε λιγάκι έως ότου απολαύσετε αυτή την σπουδαία γενναιοδωρία.

Σημειωτέον, το Dropbox Plus, το οποίο κοστίζει 10 δολάρια ανά μήνα, θα παραμείνει στο 1TB αποθήκευσης. Το Dropbox Professional θα εξακολουθεί να κοστίζει 20 δολάρια το μήνα, απλά θα αναβαθμιστεί ο χώρος αποθήκευσης.

Επίσης το Dropbox Business θα εξακολουθεί κι αυτό να κοστίζει 12,50 δολάρια (10 ευρώ) ανά χρήστη το μήνα, απλά το όριο αποθήκευσης θα ανέβει στα 3 ΤΒ. Πρέπει να αναφέρουμε πως στο Dropbox Business υπάρχουν τρεις βαθμίδες συνδρομής, το Standard, το Advanced και το Enterprise.

Συγκριτικά, το αντίπαλο δέος της εταιρείας που είναι το Google One προσφέρει 2TB για 9,99 δολάρια το μήνα, 10TB για 100 δολάρια το μήνα, 20TB για 200 δολάρια το μήνα και 30TB για 300 δολάρια το μήνα. Το OneDrive της Microsoft προσφέρει 1TB για 15 δολάρια ανά χρήστη ανά μήνα και απεριόριστη αποθήκευση για 120 δολάρια ανά χρήστη ανά έτος.

Το Dropbox ανέφερε πως η παρούσα κίνηση θα διευκολύνει αφάνταστα τους νέους χρήστες, ανεβάζοντας όλα τα αρχεία τους στην πλατφόρμα με χαμηλότερο κόστος. Ενώ για τους υπάρχοντες χρήστες, η εταιρεία ελπίζει πως με τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να αποθηκεύουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας και να αποθηκεύουν φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους ώστε να μπορούν να ελευθερώσουν χώρο στο κινητό τους τηλέφωνο και να στέλνουν μεγάλα αρχεία σε φίλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας