Το e-Shop της Nintendo τέθηκε εκτός λειτουργίας την ημέρα των Χριστουγέννων

Το e-Shop της Nintendo τέθηκε εκτός λειτουργίας την ημέρα των Χριστουγέννων.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) βιντεοπαιχνιδιών της Nintendo, συνέβη κάτι που είναι σπάνιο φαινόμενο για την εταιρεία, δηλαδή ιστοσελίδα βρισκόταν εκτός λειτουργίας και κατά συνέπεια οι χρήστες δεν μπορούσαν να μπουν για να αγοράσουν τα αγαπημένα τους video games.

Ωστόσο αυτό το γεγονός οφείλεται στη μεγάλη δημοτικότητα που έχει το Switch αυτήν την εορταστική περίοδο. Η εταιρεία ανακοίνωσε στο Twitter ότι: Εργαζόμαστε σκληρά, έτσι ώστε να επανέλθουν τα πράγματα στη φυσιολογική τους λειτουργία. Επίσης ζητάμε συγνώμη από τους πελάτες μας που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο eShop για να αγοράσουν και να κατεβάσουν παιχνίδια, αλλά είναι ασαφές πότε η ιστοσελίδα μας θα είναι και πάλι σε λειτουργία.

Όταν οι χρήστες προσπαθούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στο e-Shop, τους εμφανίζονταν ένα σφάλμα που έγραφε 2813-0009 . Δεν είναι ξεκάθαρο τι τι προκάλεσε το πρόβλημα, αν και φαίνεται πως ο κύριος παράγοντας είναι το Switch, αφού η αγάπη του κόσμου προς αυτό είναι κάτι ανεπανάληπτο. Εν ολίγοις επικρατεί πανζουρλισμός γύρω από το Switch και αρκετός κόσμος έχει κατακλύσει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας για να αγοράσουν τα αγαπημένα τους βιντεοπαιχνίδια.

Η Nintendo δεν είναι η μόνη εταιρία που αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα. Tο τελευταίο διάστημα συνέβη κάτι παρόμοιο (όχι ίδιο) και στο Sony PlayStation network Store, αν και η αγορά και η λήψη παιχνιδιών φαίνεται επί της παρούσης να λειτουργεί κανονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας