ΑρχικήΕιδήσειςΤο εμπορικό σήμα "Steve Jobs" ανήκει πλέον σε μια Ιταλική εταιρεία μόδας

Το εμπορικό σήμα “Steve Jobs” ανήκει πλέον σε μια Ιταλική εταιρεία μόδας

Το εμπορικό σήμα “Steve Jobs” ανήκει πλέον σε μια Ιταλική εταιρεία μόδας.

Ο αείμνηστος Steve Jobs έχει συσχετιστεί για πάντα με την Apple, τα προϊόντα της και τις συνεισφορές του στη σύγχρονη πληροφορική. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει επειδή πέθανε έχει πάψει να επηρεάζει τον κόσμο με την επιρροή του. Στην Ιταλία, για παράδειγμα, το όνομα “Steve Jobs”, έγινε εμπορικό σήμα και ανήκει νόμιμα σε μια Ιταλική εταιρεία μόδας.

Η εταιρεία, που ξεκίνησε από τους αδελφούς Vincenzo και Giacomo Barbato το 2012, δημιουργεί είδη ένδυσης και αξεσουάρ μόδας, κάτι που δεν σχετίζεται άμεσα με τα βασικά προϊόντα της Apple.

Ωστόσο είναι προφανές πώς το όνομα Steve Jobs θα προσδώσει κύρος στην εταιρεία τους. Το λογότυπό τους (όπως βλέπετε στη φωτογραφία παραπάνω), περιέχει ένα μεγάλο J και ένα φύλλο στην κορυφή, και από κάτω αναγράφεται το όνομα Steve Jobs.

Πρέπει να υπογραμμίσουμε το γεγονός πως η Apple δεν σχολίασε ακόμη το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά είναι σίγουρο πως αυτό δεν θα περάσει στα ψιλά γράμματα της ιστορίας και πολύ πιθανόν υπόθεση να οδηγηθεί κάποια στιγμή στα δικαστήρια, διότι είναι σαν να καπηλεύεται μία εταιρεία το όνομα ενός ανθρώπου που πέθανε πριν λίγα χρόνια, χωρίς να έχει καμία σχέση με την εν λόγω επιχείρηση.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166