ΑρχικήΔιαδίκτυοJohn McAfee: Ο λογαριασμός μου στο Twitter έχει χακαριστεί

John McAfee: Ο λογαριασμός μου στο Twitter έχει χακαριστεί

John McAfee: Ο λογαριασμός μου στο Twitter έχει χακαριστεί.

Ο John McAfee επιβεβαίωσε ότι ο λογαριασμός του στο Twitter έχει χτυπηθεί ανελέητα από τους χάκερς. Επίσης ο ίδιος μεταξύ άλλων ισχυρίστηκε ότι και το κινητό του χαρίστηκε.

Ο γνωστός δρυτής της εταιρείας που δραστηριοποιείται στην πώληση λογισμικών για την προστασία των χρηστών στο διαδίκτυο υποπτεύεται πως οι κυβερνοεγκληματίες είχαν κάποιο κίνητρο πίσω από αυτήν την επίθεση και δεν αποκλείει το γεγονός πως μπορεί να εμπλέκονται και οι ανταγωνιστές του στην υπόθεση, και δεν είναι απλά ένα ακόμη τυχαίο περιστατικό.

«Αν και είμαι ειδικός στην ασφαλεία του διαδικτύου, δεν έχω κανέναν έλεγχο, ούτε πρόσβαση στη διαχείριση της ασφάλειας του Twitter, αναμφισβήτητα είμαι ένας διαρκής στόχος, όχι μόνο για τους χάκερς, αλλά και από τους haters, οι οποίοι φτιάχνουν διαρκώς καινούργια ψεύτικα προφίλ με το όνομά μου», έγραψε ο McAfee σε μια ανάρτηση στο Twitter την Τετάρτη (27 Δεκεμβρίου).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο McAfee κατηγόρησε ανοιχτά τη διαδικασία επαλήθευσης δύο παραγόντων του Twitter για το χακάρισμα. Είπε στο BBC ότι είχε ενεργοποιήσει το two-step authentication του Twitter, αλλά πιστεύει ότι οι χάκερς ήταν σε θέση να παρεμποδίσουν με κάποιο τρόπο την διαδικασία επαλήθευσης της ταυτότητα του.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166