Το επόμενο Assassin’s Creed θα έχει ως κεντρικό θέμα την αρχαία Ελλάδα και θα κυκλοφορήσει το 2019

Το επόμενο Assassin's Creed θα έχει ως κεντρικό θέμα την αρχαία Ελλάδα και θα κυκλοφορήσει το 2019

Το επόμενο Assassin’s Creed θα έχει ως κεντρικό θέμα την αρχαία Ελλάδα και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2019.

Μετά από μια σύντομη διακοπή που αποσκοπούσε στην αναζωογόνηση της σειράς, η Ubisoft κυκλοφόρησε πέρυσι το Assassin’s Creed Origins, φέρνοντας τους παίκτες να πολεμούν στην αρχαία Αίγυπτο. Φαίνεται ότι η επόμενη στάση της σειράς θα είναι η αρχαία Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη διαρροή πληροφοριών προέρχεται από τον Λιάν Ρόμπερτσον , ο οποίος έχει καλή φήμη στις έγκυρες πληροφορίες που δημοσιεύει ανά διαστήματα για ζητήματα που αφορούν την Ubisoft, δηλώνοντας ότι ο επόμενος τίτλος που έχει ως κεντρικό θέμα την αρχαία Ελλάδα βρίσκεται ήδη στα σκαριά από τις αρχές του 2017, και εκτιμάται ότι θα θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2019.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα η Ubisoft Φαίνεται θα διατηρήσει το διάστημα των δύο χρόνων μεταξύ των τίτλων του Assassin’s Creed για το επερχόμενο παιχνίδι. Η έκθεση υποστηρίζει ότι το παιχνίδι θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2019 και ανέφερε ότι θα είναι διαθέσιμο στις εξής πλατφόρμες: PC, Xbox One και PlayStation 4.

Ωστόσο αυτές οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται με κανένα τρόπο από την ίδια την εταιρεία, καθώς πρέπει η ίδια η Ubisoft να ανακοινώσει το παιχνίδι με επίσημο τρόπο, οπότε όλα παραμένουν φήμες, αλλά, ίσως να μην χρειαστεί να περιμένουμε αρκετό διάστημα μέχρι να συμβεί κάτι τέτοιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας