Το HTC Vive Pro θα πωλείται για 800 δολάρια, ενώ το Vive για 500 δολάρια

Το HTC Vive Pro θα πωλείται για 800 δολάρια, ενώ το Vive για 500 δολάρια

Το HTC Vive Pro θα πωλείται για 800 δολάρια, ενώ το Vive για 500 δολάρια.

Η HTC δήλωσε σήμερα ότι το καινούργιο headset Vive Pro εικονικής πραγματικότητας θα πωλείται στην τιμή των 800 δολαρίων, και ταυτόχρονα θα μειώσει το κόστος της παλαιότερης έκδοσης που φέρει την ονομασία Vive κατά 100 δολάρια, πουλώντας στα 500 δολάρια.

Το VR αναμφισβήτητα γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη, ωστόσο η εισαγωγή καλών ποιοτικών headset, όπως το Vive Pro καθιστά τις υπάρχουσες συσκευές εικονικής πραγματικότητας πιο προσιτές, και κατά συνέπεια ανοίγει ο δρόμος για μεγαλύτερη αποδοχή από μεριάς των καταναλωτών που πλέον θα έχουν δυνατότητα να τα προμηθευτούν με αισθητά μειωμένο κόστος, σύμφωνα με το σχέδιο της HTC.

Το HTC Vive Pro θα αρχίσει να κυκλοφορεί στην αγορά από τις 5 Απριλίου, έχοντας ποιοτικότερη οθόνη και καλύτερα ενσωματωμένα ακουστικά. Η HTC δήλωσε επίσης ότι όλα τα Vive Pro που θα αγοραστούν από το κοινό μέχρι τις 3 Ιουνίου θα συνοδεύονται με δωρεάν συνδρομή 6 μηνών για το Viveport Subscription, όπου οι καταναλωτές θα μπορούν να επιλέξουν μέχρι πέντε τίτλους παιχνιδιών το μήνα, ανάμεσα από 400 τίτλους.

«Με το Vive Pro, παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πιο απαιτητικούς ενθουσιώδες λάτρεις του VR. Στόχος μας ήταν πάντοτε να προσφέρουμε την πιο πλούσια πλατφόρμα VR, εν αντιθέσει με εκείνη των ανταγωνιστών», δήλωσε ο Daniel O’Brien, γενικός διευθυντής της HTC Vive για τη Βόρεια Αμερική. «Με τη μείωση της τιμής του τρέχοντος Vive, καθιστούμε το VR πιο προσιτό, ενώ διευρύνουμε ταυτόχρονα τη δυνατότητα των προγραμματιστών.

Οι προπαραγγελίες για το HTC Vive Pro θα ξεκινήσουν από σήμερα στο Vive.com και στο Amazon.com.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας