Το Facebook αναζωογονεί την πλατφόρμα Messenger 2.3 με την προσθήκη προηγμένου chat

Το Facebook αναζωογονεί την πλατφόρμα Messenger 2.3 με την προσθήκη προηγμένου chat

Το Facebook αναζωογονεί την πλατφόρμα Messenger 2.3 με την προσθήκη προηγμένου chat.

Το Facebook εισήγαγε σήμερα πρόσθετους τρόπους για να προσαρμόσετε τις συνομιλίες του Messenger που σχετίζεται με ιστοσελίδες, επιχειρήσεις και άλλα πολλά, όπως η δυνατότητα προσθήκης ενός εξελιγμένου μενού και την ενσωμάτωση περισσότερων πληροφοριών που αφορούν το χρήστη. Το Messenger Platform που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη αυτοματοποιημένων bots που μπορούν να δεχθούν πληρωμές, να αναπτύξουν την τεχνητή νοημοσύνη για αλληλεπιδράσεις φωνητικών εντολών και για την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ ανθρώπων και bots που σχετίζονται με μια σελίδα στο Facebook.

Η προσαρμογή της προσθήκης συζήτησης που εστιάζουν στους πελάτες ξεκίνησε αρχικά νωρίτερα αυτό το μήνα με τη δυνατότητα αλλαγής των χρωμάτων κειμένου και λογότυπων. Επίσης, προστέθηκε σήμερα υποστήριξη για την προσθήκη του Chat Web για τον Internet Explorer.
Οι συγκεκριμένες αλλαγές που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα Messenger 2.3 έγιναν για την απλοποίηση των αλληλεπιδράσεων των πελατών, σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας. Το Facebook εισήγαγε για πρώτη φορά μια προσθήκη για συνομιλίες στο Facebook Messenger σε ιστότοπους με το Messenger Platform 2.2 τον περασμένο Νοέμβριο, λίγες εβδομάδες μετά του σπουδαίου ορόσημου για τον γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ξεπέρασε τα 1,3 δισ. μηνιαίους ενεργούς χρήστες.

Η έκδοση 2.3 της πλατφόρμας Messenger θα επιτρέψει επίσης την γρήγορη κοινή χρήση απαντήσεων στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του αριθμού τηλεφώνου που σχετίζεται με το λογαριασμό των χρηστών στο Facebook. Οι γρήγορες απαντήσεις είναι τα κουμπιά που εμφανίζονται κάτω από το κείμενο σε μία συνομιλία με ένα bot του Messenger για να απολαύσετε μια ποιοτική εμπειρία από αυτό το χαρακτηριστικό.

Το Analytics από το API Messaging Insights θα έχει πλέον τη δυνατότητα να μοιράζεται τον συνολικό αριθμό των ανοιχτών συνομιλιών και τον αριθμό των μηνυμάτων που έχουν διεξαχθεί από χρήστες σε μία σελίδα στο Facebook.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας