ΑρχικήΔιαδίκτυοΤο Facebook Dating ξεκινά στην Ευρώπη μετά από μεγάλη καθυστέρηση

Το Facebook Dating ξεκινά στην Ευρώπη μετά από μεγάλη καθυστέρηση

Το Facebook Dating, ο ανταγωνιστής του κοινωνικού δικτύου Tinder και άλλων εφαρμογών για γνωριμίες, ξεκινά σήμερα τη λειτουργία του στην Ευρώπη μετά από μια μακρά καθυστέρηση από το προγραμματισμένο ντεμπούτο που είχε οριστεί για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η υπηρεσία γνωριμιών προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες στην Ευρώπη με τις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας το υπάρχον προφίλ που έχετε δημιουργήσει στο Facebook για να βρείτε πιθανούς συντρόφους με σχετικά απλό τρόπο και πιο αποτελεσματικά, αν αναλογιστούμε πως η πλατφόρμα διαθέτει δισεκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Με λίγα λόγια δεν θα πλήξετε ούτε δευτερόλεπτο, αφού θα υπάρχουν άπειρες προτάσεις που ενδεχομένως θα καλύψουν και τις πιο απαιτητικές απαιτήσεις σας.

Ενώ η υπηρεσία εξακολουθεί να εμφανίζεται απλά ως καρτέλα στην εφαρμογή για κινητά του Facebook, εν τούτοις είναι ενσωματωμένη με τα υπόλοιπα προϊόντα του γίγαντα των κοινωνικών δικτύων. Το προφίλ σας μπορεί να τραβήξει ιστορίες και φωτογραφίες από το Instagram, μπορείτε να ξεκινήσετε βιντεοκλήσεις μέσω Messenger και άλλα πολλά, κάτι που συνεπάγεται πως το Facebook Dating συνοδεύεται με περισσότερα χαρακτηριστικά εν αντιθέσει με τους ανταγωνιστές του.

Το Facebook επισημαίνει τις δυνατότητες απορρήτου της υπηρεσίας, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι χρήστες δεν θα ανησυχούν για τη διαρροή των προσωπικών τους πληροφοριών, εφόσον δεν το πράξουν εσκεμμένα ίδιοι. Ωστόσο η στενή σύνδεση του Facebook Dating με τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας έχει προκαλέσει ανησυχίες κατά το παρελθόν, και δικαιολογημένα φυσικά. Οι εταιρείες που λανσάρουν τέτοιου είδους προϊόντα πρέπει να υποβληθούν σε επανεξέταση από τον αρμόδιο Ευρωπαϊκό φορέα που ονομάζεται Data Processing Impact Assessment (DPIA) ούτως ώστε η εκάστοτε πλατφόρμα να συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR).

Με την επίλυση αυτού του προβλήματος, το Facebook Dating ππροσφέρεται τώρα σε περισσότερες από 50 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Αυστρίας, του Βελγίου, της Βουλγαρίας, της Κύπρου, της Τσεχικής Δημοκρατίας, της Δανίας, της Εσθονίας, της Φινλανδίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ελλάδας, της Κροατίας, της Ουγγαρίας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας, της Λιθουανίας, του Λουξεμβούργου , Λετονία, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σουηδία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ισλανδία, Λιχτενστάιν, Νορβηγία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166