Το Fortnite για υπολογιστή είναι 60 GB μικρότερο, χάρη στη βελτιστοποίηση της Epic

Το Fortnite για υπολογιστή είναι 60 GB μικρότερο, χάρη στη βελτιστοποίηση της Epic

Το Fortnite που διατίθεται για υπολογιστή έχει συρρικνωθεί σημαντικά, από πάνω από 90 GB που ήταν αρχικά κατέβηκε περίπου στα 30 GB, χάρη στις πρόσφατες βελτιστοποιήσεις από την προγραμματίστρια εταιρεία Epic που διαχειρίζεται το παιχνίδι.

Αυτή η σημαντική ανακοίνωση αναφέρθηκε χθες σε μία ανάρτηση στο λογαριασμό του Fortnite Status στο Twitter, της υπηρεσίας που δημοσιεύει σχετικά νέα για αυτό το βιντεοπαιχνίδι. Επομένως αυτό συνεπάγεται ότι το παιχνίδι θα καταλαμβάνει πλέον λιγότερο χώρο στη μονάδα σκληρού δίσκου του υπολογιστή σας. Τούτη η ιδιομορφία σας δίνει περισσότερο για να εγκαταστήσετε περαιτέρω και άλλα παιχνίδια στο PC σας, ή έστω να απελευθερώσετε σημαντικό μέρος από τον αποθηκευτικό χώρο για να τρέχει πιο γρήγορα το μηχάνημα.

Σε αυτό το σημείο είναι απαραίτητο να επισημανθεί, ότι πρέπει πρώτα ο παίκτης να κατεβάσει και να εγκαταστήσει την τελευταία ενημερωμένη έκδοση του παιχνιδιού για PC για να τεθεί σε ισχύ η συνολική μείωση του μεγέθους του αρχείου, ούτως ώστε να καταλαμβάνει πλέον το 1/3 του αρχικού μεγέθους του. Επίσης μέσω αυτών των παρεμβάσεων που έχει κάνει η προγραμματίστρια εταιρεία, το παιχνίδι πλέον θα έχει βελτιωμένο χρόνο φόρτωσης σε σχέση με το παρελθόν.

Αντικειμενικά οφείλω να τονίσω πως ακόμη και τα 30 GB που είναι πλέον η καινούργια έκδοση του αρχείου δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση μικρό μέγεθος, προφανώς γιατί η πλειονότητα των παικτών που είναι μπατιράκια έχουν κατά μέσο όρο διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο στο PC από 250 μέχρι 500 GB, κάτι που συνεπάγεται πως δεν τους δίνεται η δυνατότητα να προσθέσουν πολλά παιχνίδια στον υπολογιστή. εξαιτίας αυτής της ιδιοτροπίας.

Φυσικά όσοι από εσάς έχετε τεράστιο σκληρό δίσκο, εννοείται πως δεν σας απασχολεί το συγκεκριμένο ζήτημα, και η συγκεκριμένη τροποποίηση στο αρχείο fortnite που έκανε η Epic σας αφήνει παγερά αδιάφορους, πέραν του γεγονότος ότι το βιντεοπαιχνίδι θα φορτώνεται πιο γρήγορα, αφού κάπως έτσι θα με περιμένετε λιγότερο χρόνο αναμονής για να ξεκινήσετε μία καινούρια συνεδρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας