ΑρχικήΕιδήσειςΤο Facebook δίνει λεπτομέρειες σχέδιο για τη δωρεά αίματος στην Ινδία

Το Facebook δίνει λεπτομέρειες σχέδιο για τη δωρεά αίματος στην Ινδία

Το Facebook δίνει λεπτομέρειες σχέδιο για τη δωρεά αίματος στην Ινδία.

Το Facebook ανακοίνωσε σήμερα ότι μετά από συνεργασία με μέλη της κοινωνίας των πολιτών στην Ινδία, το κοινωνικό δίκτυο θα δρομολογήσει σύντομα εργαλεία για τη σύνδεση αιμοδοτών με άτομα και οργανισμούς που έχουν ανάγκη.

“Έχουμε συνεργαστεί με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας της υγείας, και τους δυνητικούς δωρητές αίματος που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα μας για να διασφαλίσουν ότι αυτό που σχεδιάζουμε θα είναι χρήσιμο για τους ανθρώπους στην Ινδία”, δήλωσε ο διευθυντής προϊόντων του Facebook Hema Budaraju. “Το άτομο που θα λάβει τις απαραίτητες φιάλες αίματος δεν θα μπορεί να δει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον δότη, εκτός εάν ο δωρητής το παρέχει ρητά όταν φτάσει στο άτομο που έχει ανάγκη το αίμα”.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Facebook που δημιούργησε εξειδικευμένο αργαλειό για να διευκολύνει τις συνδέσεις μεταξύ χρηστών και τραπεζών αίματος για την αντιμετώπιση των ελλείψεων.

Από την 1η Οκτωβρίου, αρχής γενομένης από την Εθνική Ημέρα Αιμοδοσίας στην Ινδία, οι χρήστες του Facebook θα είναι σε θέση να προσφέρουν ως εθελοντές αίμα στους συνανθρώπους τους, χάρη σε αυτήν την έξυπνη λειτουργία.

Οπότε λίγες εβδομάδες μετά έως ότου ολοκληρωθεί πλήρως η εφαρμογή, τα νοσοκομεία, οι τράπεζες αίματος και τα άτομα που χρειάζονται αίμα θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Facebook για να στείλουν μια ειδοποίηση για έλλειψη που περιλαμβάνει πληροφορίες όπως το όνομα, την τοποθεσία και το ιστορικό του ατόμου που έχει ανάγκη. τον απαιτούμενο τύπο αίματος.

Οι αιμοδότες που βρίσκονται στη γύρω περιοχή θα βλέπουν στη συνέχεια να εμφανίζεται μια ειδοποίηση στο Feed τους, σχετικά με το θέμα . Οι δωρητές θα μπορούν στη συνέχεια να ανταποκριθούν στα αιτήματα για να δώσουν αίμα μέσω του WhatsApp, του Facebook Messenger ή μέσω τηλεφωνικής κλήσης.

Οι πληροφορίες δωρητών θα οριστούν ως ιδιωτικές, θα είναι ορατές μόνο από τον δωρητή, αν και η κατάσταση του δότη μπορεί να μοιραστεί στο χρονοδιάγραμμά σας ή με ένα άτομο ή οργανισμό που έχει ανάγκη, εάν το επιλέξει ο δωρητής.

Η πρωτοβουλία θα ξεκινήσει στον κινητό ιστό και στα τηλέφωνα χρησιμοποιώντας το λειτουργικό σύστημα Android.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166