ΑρχικήΕφαρμογέςΤο Facebook Messenger υποστηρίζει πλέον 4K φωτογραφίες (σε ορισμένες χώρες)

Το Facebook Messenger υποστηρίζει πλέον 4K φωτογραφίες (σε ορισμένες χώρες)

Το Facebook Messenger υποστηρίζει πλέον 4K φωτογραφίες (σε ορισμένες χώρες).

Το Facebook Messenger αδιαμφισβήτητα θεωρείται ένας σημαντικός τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Περισσότερες από 17 δισεκατομμύρια φωτογραφίες μοιράζονται κάθε μήνα παγκοσμίως οι 1,3 δισεκατομμύρια ενεργοί χρήστες της πλατφόρμας. Ωστόσο για να βελτιωθεί αυτή η εμπειρία, το Facebook πρόσθεσε υποστήριξη για φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την ποιότητα των εικόνων σας.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να μοιράζονται εικόνες με ανάλυση μέχρι 4096 x 4096 (δηλαδή 4K) με οποιονδήποτε επιθυμούν, ακόμη και για επαγγελματικό σκοπό, και είναι διαθέσιμο από σήμερα στο iPhone και στο Android για όσους βρίσκονται στις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γαλλία, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα. Επιπλέον το Facebook υπόσχεται ότι ακόμη και σε τόσο υψηλή ανάλυση, οι φωτογραφίες θα στέλνονται εξίσου γρήγορα όπως το παρελθόν.

Οι χρήστες από τι άλλες χώρες θα μπορούν να απολαμβάνουν το ίδιο πράγμα σε λίγες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας. Για να απολαύσει κάποιος τη συγκεκριμένη λειτουργία θα πρέπει ο χρήστης να ενημερώσει την εφαρμογή του Facebook Messenger.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Αδίστακτοι (1965 ταινία)

Men in Black II (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166