Το Firefox 15 για iOS ήρθε με ενισχυμένη ιδιωτική περιήγηση και άλλα καλούδια

Το Firefox 15 για iOS ήρθε με ενισχυμένη ιδιωτική περιήγηση και άλλα καλούδια

Η Mozilla κυκλοφόρησε σήμερα το Firefox 15 για iOS, το οποίο προσφέρει βελτιώσεις στη λειτουργία Ιδιωτικής περιήγησης, το κύριο μενού, τις ρυθμίσεις και τις καρτέλες. Οι χρήστες iPhone και iPad μπορούν να κάνουν λήψη της τελευταίας έκδοσης απευθείας από το App Store της Apple.

Σύμφωνα με την Mozilla, ο Firefox έχει περίπου 300 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες στο iOS, από την στιγμή που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2015 και από τότε ενημερώνεται σταθερά και συνεχώς με καινούργια χαρακτηριστικά, καθιστώντας το ένα από τα σπουδαιότερα προγράμματα περιήγησης για κινητές συσκευές.

Με το Firefox 15 για iOS, μπορείτε πλέον να παραμείνετε σε κατάσταση ιδιωτικής περιήγησης διαρκώς και όχι διακοπτόμενα, εφόσον το επιθυμείτε και δεν αλλάξετε τη ρύθμιση. Δηλαδή ακόμη κι αν ανοίξετε μια καρτέλα ιδιωτικής περιήγησης και κλείσετε την εφαρμογή του Firefox στο iOS, θα ξεκινήσει αυτόματα σε ιδιωτική περιήγηση την επόμενη φορά που θα ανοίξετε την εφαρμογή.

Πρέπει όλοι να έχουμε κατά νου πως σχεδόν όλοι οι ιστότοποι χρησιμοποιούν trackers για να καταγράφουν τις συνήθειες των χρηστών ούτως ώστε να τους παρουσιάζουν καλύτερες διαφημίσεις, επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο χρήσιμη είναι η ιδιωτική περιήγηση, διότι πέραν τούτου αυτοί οι trackers δεσμεύουν τους πόρους της συσκευής με αποτέλεσμα ορισμένες φορές να σέρνεται.

Επιπρόσθετα ο Firefox για iOS έχει δημιουργήσει μια νέα διάταξη στο μενού και τις ρυθμίσεις με κύριο σκοπό να απλοποιηθεί περαιτέρω η χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος περιήγησης. Εν ολίγοις η νέα αναδιάταξη του μενού τώρα σας επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση στους σελιδοδείκτες, το ιστορικό, τη λίστα ανάγνωσης και τις λήψεις κάτω από την επιλογή Βιβλιοθήκη.

Η ομάδα λέει ό,τι όλες οι βελτιώσεις αυτής της έκδοσης είναι αποτέλεσμα των αμέτρητων αιτημάτων που δέχτηκε απ ‘ευθείας από τους χρήστες της. Έτσι, οι χρήστες του iOS, θα απολαμβάνουν σχεδόν τα ίδια προνόμια με το Firefox που χρησιμοποιείται στο Android, αφού στην πραγματικότητα οι διαφορές είναι ελάχιστες μεταξύ τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας