ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΤο Fortnite τρέχει στα 60 fps στα νεότερα iPhones της Apple

Το Fortnite τρέχει στα 60 fps στα νεότερα iPhones της Apple

Οι παίκτες του Fortnite που είναι εξοπλισμένοι με τα πιο πρόσφατα iPhones της Apple έχουν ένα ξεχωριστό πλεονέκτημα έναντι των συσκευών Nintendo Switch και των smartphones που τρέχουν στο λειτουργικό σύστημα Android.

Το Fortnite στο iPhone XS, XS Max και XR περιλαμβάνουν πλέον την δυνατότητα εκτέλεσης του παιχνιδιού στα 60 fps.

Αυτό σημαίνει ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι λειτουργεί πιο ομαλά και με πιο καθαρή εικόνα σε ένα iPhone XS. Εν ολίγοις, αυτός συνεπάγεται με υψηλότερο ρυθμό καρέ από ότι στο Nintendo Switch και τις συσκευές Android, τα οποία τρέχουν το Fortnite σε μόλις 30 fps.

Παρόλο που ο ρυθμός καρέ είναι πολύ υψηλότερος στο iPhone XS, είναι μια πιο δαπανηρή συσκευή από το Nintendo Switch και τα διάφορα ανταγωνιστικά smartphones που πωλούνται σχεδόν στο ένα τρίτο της τιμής του.

Για όσους δε γνωρίζουν, τα νεότερα iPhone ξεκινούν από 950 ευρώ και φτάνουν τα 1.700 ευρώ. Εξαρτάται φυσικά από την παραλλαγή της συσκευής και το χώρο αποθήκευσης.

Για να κατανοήσετε το πλήρες μέγεθος τις κατάστασης: Το Nintendo Switch διανέμεται λιανικώς στα 330 ευρώ περίπου, ενώ ένα iPhone XS ξεκινά από 1.000 ευρώ για το βασικό μοντέλο. Εννοείται πως αυτές οι τιμές μπορεί να διαφέρουν όταν υπάρχουν εκπτωτικές προσφορές από τα διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πρόκειται ποτέ να αγοράσουν ένα iPhone XS απλά για να παίξουν βιντεοπαιχνίδια – και σε αυτήν την προϋπόθεση είναι λογικό πως δεν εξαιρείται και το Fortnite – αλλά όσοι έχουν αποκτήσει το πιο πρόσφατο μοντέλο iPhone θα έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι των χρηστών Switch. Ο επεξεργαστής A12 της Apple είναι εξαιρετικά ισχυρός, καθιστώντας εφικτή τη δημιουργία 60 fps, παρόλο που δεν διαθέτει ανεμιστήρα όπως το Switch.

Επιπρόσθετα για να μην υπάρξουν παρανοήσεις. Το Fortnite τρέχει επίσης στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο στις βασικές και πιο ισχυρές κονσόλες, συμπεριλαμβανομένων των PlayStation 4 και Xbox One X.

Οι κινητές συσκευές Android καλύπτουν σήμερα το Fortnite στα 30 fps, παρόλο που ένας εκπρόσωπος της Epic Games ανέφερε ότι η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να υπάρξουν αισθητές βελτιστοποιήσεις στα Android smartphones που θα μπορούσαν να επιτρέψουν την υποστήριξη σε λειτουργία 60hz κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά χωρίς να προσδιορίζεται κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166