Το Google AdWords επαναπροσδιορίζεται και μετονομάζεται σε Google Ads

Το Google AdWords επαναπροσδιορίζεται και μετονομάζεται σε Google Ads

Το Google AdWords επαναπροσδιορίζεται και θα μετονομάζεται σε Google Ads από τις 24 Ιουλίου 2018.

Η Google επαναπροσδιορίζει τις διαφημιστικές της δραστηριότητες, ώστε να ευθυγραμμιστεί περισσότερο με τις ιδιομορφίες του διαδικτύου το 2018.

Ως μέρος των αλλαγών, το Google AdWords μετονομάζεται πλέον Google Ads, και οι επικείμενες αλλαγές στο διαφημιστικό σκέλος της υπόθεσης θα τεθούν σε λειτουργία αυτό το μήνα.

Επιπλέον θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και στις υπόλοιπες κατηγορίες, δηλαδή το DoubleClick και το Google Analytics 360 Suite θα συνδυάσουν τις δυνάμεις τους κάτω από μία πλατφόρμα που θα ονομάζεται Google Marketing Platform, ενώ το DoubleClick for Publishers και το DoubleClick Ad Exchange επίσης θα συνδυαστούν κάτω από μια ενοποιημένη προγραμματική πλατφόρμα που θα ονομάζεται Google Ad Manager, εν ολίγοις θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές εν αντιθέσει με το παρελθόν.

«Είναι γεγονός πως οι χρήστες του διαδικτύου συμπεριφέρονται εντελώς διαφορετικά σήμερα από ότι πριν λίγα χρόνια, και με αυτό το πνεύμα, οι έμποροι, οι επιχειρήσεις και οι διαφημιζόμενοι χρειάζονται αναβαθμισμένα εργαλεία», έγραψε ο Sridhar Ramaswamy σε μια ανακοίνωση στο ιστολόγιό της εταιρείας που αναγγέλλει τα νέα, ο οποίος είναι SVP των διαφημίσεων στη Google.

Ο προαναφερόμενος επισήμανε επίσης: Οι κινητές συσκευές είναι πλέον ένα τεράστιο μέρος της καθημερινής μας ζωής. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να μετακινούνται γρήγορα μεταξύ της αναζήτησης προϊόντων, την παρακολούθηση βίντεο, την περιήγηση στο περιεχόμενο, την αναπαραγωγή παιχνιδιών, και άλλα πολλά. Ως αποτέλεσμα αυτών των στοιχείων, οι έμποροι έχουν περισσότερες ευκαιρίες να προσεγγίσουν τους καταναλωτές σε περισσότερα διαφημιστικά κανάλια, σε μεγαλύτερο αριθμό συσκευών, και διαφορετικές μορφές.

Η επωνυμία Google Ads (Διαφημίσεις Google) αντιπροσωπεύει το πλήρες φάσμα των διαφημιστικών δυνατοτήτων που προσφέρει η εταιρεία -στο Google.com, με μία πληθώρα νέων δυνατοτήτων, νέους ιστότοπους και εφαρμογές συνεργατών. Η πλατφόρμα Google Marketing θα βοηθήσει τους διαφημιζόμενους να σχεδιάσουν, να αγοράσουν, να μετρήσουν και να βελτιστοποιήσουν τα ψηφιακά μέσα και τις εμπειρίες των πελατών σε ένα μέρος.

Η ανακοίνωση υποστηρίζει επίσης ότι σήμερα οι χρήστες του διαδικτύου έχουν πρόσβαση σε διαφορετικά ενδιαφέροντα που είναι πιο ξεκάθαρα εν αντιθέσει με τα παρελθόντα έτη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους διαφημιζόμενους να αυξήσουν την μεθοδικότητα τους πάνω στον τομέα της διαφήμισης. Επομένως οι εκδότες θα είναι σε θέση να διαχειρίζονται την επιχείρηση τους με περισσότερη ευκολία και καλύτερη αποτελεσματικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας