ΑρχικήΕφαρμογέςΤο Google Calendar (ημερολόγιο) έχει αναβαθμιστεί πλήρως για το Web

Το Google Calendar (ημερολόγιο) έχει αναβαθμιστεί πλήρως για το Web

Το Google Calendar έχει αναβαθμιστεί πλήρως για το Web, προσδοκώντας να γίνει πιο εύχρηστο για τους χρήστες που το χρησιμοποιούν.

Το δημοφιλές Ημερολόγιο της Google έχει λάβει ένα ριζικό επανασχεδιασμό, ούτως ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των χρηστών του διαδικτύου.

Ο βασιλιάς των προγραμμάτων περιήγησης δήλωσε την Τρίτη ότι η εφαρμογή του Ημερολογίου (Google Calendar) για επιτραπέζιους υπολογιστές έχει αναβαθμιστεί ώστε να να καταστεί πιο ευκίνητο και αισθητικά ευχάριστο όπως εμφανίζεται στο smartphone.

Η ενημερωμένη εφαρμογή του Ημερολογίου φαίνεται να κατευθύνεται κατά κύριο λόγο προς τους πελάτες της σειράς G Suite της Google για εφαρμογές επιχειρήσεων, παλαιότερα ήταν γνωστό ως Google Apps for Work.

Με τη νέα ενημέρωση, οι εταιρικοί διαχειριστές πληροφορικής θα μπορέσουν να δημιουργήσουν αίθουσες συνεδριάσεων γραφείου στην εφαρμογή, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να δουν αν έχει κλείσει ή όχι συγκεκριμένη αίθουσα για συνάντηση στα ψηφιακά τους ημερολόγιά.

Αφού εγκατασταθεί, οι εργαζόμενοι μπορούν να αναζητήσουν αίθουσες συνεδριάσεων μέσω της εφαρμογής Calendar app και να κλείσουν το χώρο ή να προσκαλέσουν άλλους εργαζόμενους σε οποιεσδήποτε συναντήσεις που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι. Θα μπορούν επίσης να δουν αν αυτές οι αίθουσες συνεδριάσεων περιέχουν συγκεκριμένο εξοπλισμό ήχου ή βίντεο ή αν είναι προσβάσιμες για άτομα με ειδικές ανάγκες, και εάν το υπαλληλικό τους προσωπικό της πληροφορικής έχει διαμορφώσει σωστά τα ψηφιακά ημερολόγια.

Επίσης, οι χρήστες θα μπορούν να προσθέτουν απευθείας υπολογιστικά φύλλα ή έγγραφα που σχετίζονται με τις συναντήσεις τους στην εφαρμογή Ημερολόγιο, έτσι ώστε τα άτομα να έχουν πρόσβαση στα απαραίτητα αρχεία χωρίς να χρειάζεται να ανοίγουν άλλες εφαρμογές, όπως το Google Drive.

Εάν ένας υπάλληλος λάβει μια πρόσκληση για μια συνάντηση, θα δει ένα τμήμα του ημερολογίου στο Google Calendar να έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα που διαφέρει από το υπόλοιπο. Εάν οι άνθρωποι δήλωσαν ότι θα «παρακολουθήσουν» πιθανώς την προτεινόμενη συνάντηση, θα δουν διαγώνιες γραμμές αντί για ένα χρώμα και εάν δεν έχουν απαντήσει θετικά ή αρνητικά, θα τους εμφανίζεται απλώς η περίληψη του συμβάντος στην εφαρμογή ημερολογίου.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν να αποκρύψουν τα Σαββατοκύριακα από το ημερολόγιό τους, ώστε να μπορούν να δουν μόνο την εβδομάδα εργασίας τους. Μπορούν επίσης να επιλέξουν να δουν μια εικόνα ολόκληρου του έτους που είναι χωρισμένη και διαμορφωμένη σε ημερολογιακή μορφή.

Η Google σχεδιάζει να μετατρέψει αυτόματα την τρέχουσα εφαρμογή ημερολογίου στην τελευταία ενημερωμένη έκδοση από τις 14 Νοεμβρίου έως τις 28 Νοεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να επιλέξουν να ενημερώσουν με μη αυτόματο τρόπο την εφαρμογή την Τρίτη εάν βιάζονται τόσο πολύ και δεν μπορούν να περιμένουν.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166