Το Google Cloud μέσω του Agones υποστηρίζει την φιλοξενία αποκλειστικών διακομιστών για παιχνίδια

Το Google Cloud μέσω του Agones υποστηρίζει την φιλοξενία αποκλειστικών διακομιστών για παιχνίδια

Το Google Cloud μέσω του Agones υποστηρίζει την φιλοξενία αποκλειστικών διακομιστών για παιχνίδια.

Στον κόσμο των κατανεμημένων συστημάτων, η φιλοξενία αποκλειστικών διακομιστών για διαδικτυακά παιχνίδια για πολλούς παίκτες (Dedicated game servers for multiplayer games) παρουσιάζουν μερικές μοναδικές προκλήσεις που χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση.

Και ενώ η βιομηχανία ανάπτυξης παιχνιδιών έχει δημιουργήσει μια πληθώρα ιδιόκτητων λύσεων, το Kubernetes έχει αναδειχθεί ως κοινό πρότυπο για την υποστήριξη πολύπλοκων φόρτων εργασίας σε κατανεμημένα συστήματα, σε πολλαπλά σύννεφα και σε κεντρικούς διακομιστές.

Έτσι σήμερα, η Google ανακοίνωσε με ιδιαίτερη χαρά το Agones (από την Ελληνική λέξη Αγώνες), ένα νέο πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα που χρησιμοποιεί το Kubernetes για να φιλοξενήσει αποκλειστικούς διακομιστές για διαδικτυακά παιχνίδια.

Αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη σε συνεργασία με το γίγαντα των διαδραστικών παιχνιδιών την Ubisoft, Ο Agones έχει σχεδιαστεί ως ένα πρόγραμμα φιλοξενίας open-source αποκλειστικών πηγών, παρέχοντας την ευελιξία που χρειάζεστε για να το προσαρμόσετε στις ανάγκες του παιχνιδιού που προορίζεται για πολλούς παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως το (Google Cloud ) Agones αντικαθιστά τη λύση προσαρμοσμένης διαχείρισης που ονομάζεται cluster. Δεδομένου ότι το λογισμικό είναι ανοικτού κώδικα, οι εταιρείες μπορούν να το υιοθετήσουν χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος και να το εκτελέσουν στα δικά τους κέντρα δεδομένων ή σε εξωτερικές εταιρείες τρίτων, ανάλογα με τις ανάγκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας