ΑρχικήΛογισμικάΤο Google Docs τέθηκε εκτός λειτουργίας για απροσδιόριστο λόγο

Το Google Docs τέθηκε εκτός λειτουργίας για απροσδιόριστο λόγο

Το Google Docs τέθηκε εκτός λειτουργίας για απροσδιόριστο λόγο.

Οι χρήστες του διαδικτύου εξέφρασαν σύσσωμοι την οργή τους σήμερα για το γεγονός ότι τα Έγγραφα της Google (Google Docs ) ήταν προσωρινά εκτός λειτουργίας. Σύμφωνα με το DownDetector και αρκετά άτομα στο Twitter, το δημοφιλές λογισμικό εγγράφων δεν δεν λειτουργούσε όπως έπραττε πάντα, και ο πίνακας εργαλείων G Suite της Google δεν ανέφερε αρχικά κανένα πρόβλημα σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, γεγονός που υποδηλώνει αδράνεια εκ μέρους του τεχνολογικού γίγαντα.

Φυσικά, ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων ήταν πραγματικά δυσαρεστημένοι από την προσωρινή διακοπή που συνέβη στο Google docs και τα παράπονα επικεντρώθηκαν στο γεγονός ότι οι χρήστες δεν ήταν σε θέση να έχουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά τους αρχεία, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους. Φαίνεται ότι η διακοπή συνεχίστηκε για περισσότερο από μία ώρα.

Η διακοπή έχει μεγάλο αντίκτυπο και είναι αρκετά σημαντική, υπογραμμίζοντας πόσο κρίσιμο είναι το λογισμικό όχι μόνο για τους φοιτητές που το χρησιμοποιούν στις καθημερινές τους εργασίες, αλλά και για εκείνους στον εργασιακό τους χώρο που βασίζονται στο G Suite της Google. Επίσης έχει αναστατώσει μία μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων που διαμαρτυρήθηκαν έντονα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα τουίτ για το συγκεκριμένο θέμα.

https://twitter.com/Bklyn_Rock/status/930902756965212166

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166