Το Baidu αποκάλυψε 2 ρομπότ για το σπίτι και ένα έξυπνο ηχείο

Το Baidu αποκάλυψε 2 ρομπότ για το σπίτι και ένα έξυπνο ηχείο

Το Baidu αποκάλυψε 2 ρομπότ για το σπίτι και ένα έξυπνο ηχείο.

Η Baidu παρουσίασε σήμερα τα δύο οικιακά ρομπότ και ένα έξυπνο ηχείο που τροφοδοτείται από το DuerOS, το οποίο είναι μία τεχνολογία συνομιλίας τεχνητής νοημοσύνης (AI) παρόμοια με την Alexa του Amazon και την Cortana της Microsoft. Οι τρεις νέες συσκευές, μέρος της νέας σειράς Raven, έκαναν το ντεμπούτο τους στη σκηνή σήμερα στο συνέδριο Baidu World στο Πεκίνο.

Περισσότεροι από 100 συσκευές, όπως smartphones, τηλεοράσεις, ψυγεία και πλυντήρια χρησιμοποιούν το DuerOS, αλλά η σειρά Raven είναι οι πρώτες συσκευές που κατασκευάζει η Baidu για να εξυπηρετήσει τις υπηρεσίες AI.

Ο έξυπνος ομιλητής θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα για 256 δολάρια. Το ηχείο σχεδιάστηκε από την Raven Tech και την Teenage Engineering και συνοδεύεται από έναν ελεγκτή αφής LED το οποίο μπορεί να αποσπαστεί από τη βάση της συσκευής και να χρησιμοποιηθεί μέσα στην εμβέλεια WiFi για φωνητικό έλεγχο.

Η συνομιλία τεχνητής νοημοσύνης AI του DuerOS είναι σε θέση να πράξει ακριβώς τα ίδια πράγματα που κάνουν η Alexa και το Google Assistant, όπως η αναζήτηση στον ιστό, δημιουργία υπενθυμίσεων, εκτέλεση συναλλαγών, έλεγχος έξυπνων οικιακών συσκευών ή αναπαραγωγή μουσικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας