ΑρχικήSmartphonesΤο Google Pixel 2 και το Pixel XL 2 θα συνοδεύονται από...

Το Google Pixel 2 και το Pixel XL 2 θα συνοδεύονται από ασύρματα ακουστικά

Το Google Pixel 2 και το Pixel XL 2 θα συνοδεύονται από ασύρματα ακουστικά.

Η Google πρόκειται να συμπεριλάβει ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών επόμενης γενιάς – παρόμοια με τα Apple AirPods – στο κουτί με το επερχόμενο smartphone Pixel 2 και Pixel XL 2.

Τα νέα ακουστικά θα είναι παρόμοια με τα Apple AirPods, τα οποία ανακοινώθηκαν παράλληλα με το iPhone 7 τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τα ασύρματα ακουστικά πιθανότατα θα λειτουργούν μέσω Bluetooth και θα περιλαμβάνουν μια σειρά έξυπνων λειτουργιών.

Η Google είναι ευρέως διατεθειμένη να αποβάλει τη θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών στο επόμενο smartphone της Pixel.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Android Police, ο κώδικας στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής Google για Android περιλαμβάνει ορισμένες αναφορές στο Bisto.

Τα νέα ακουστικά έχουν κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από την Google, η οποία θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο των ακουστικών για ευνόητους λόγους.

Το Android Police έχει αποκαλύψει ένα κώδικα εντός της εφαρμογής που δείχνει ότι οι χρήστες θα μπορούν να δουν τη στάθμη της μπαταρίας και πόσο ενέργεια καταναλώνει το Bisto, κάθε φορά που συνδέονται στο τηλέφωνο.

Ο κώδικας περιέχει επίσης γραμμές που υπονοούν ότι το Bisto συνεργάζεται με το Google Assistant.

Άλλες αναφορές μέσα στην εφαρμογή φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι τα ακουστικά θα έχουν τα φυσικά κουμπιά για να αλληλεπιδράσουν με το τηλέφωνο με το οποίο έχουν συνδυαστεί.

Τα Apple AirPods περιλαμβάνουν μικρόφωνα σχηματισμού ακτίνων που επιτρέπουν στους χρήστες να μιλάνε με τον εικονικό βοηθό, Siri.

Τα AirPod παύουν έξυπνα να παίζουν μουσική όταν εντοπίζουν ότι έχουν αφαιρεθεί από τα αυτιά του ιδιοκτήτη.

Τα νέα ακολουθούν τις αναφορές ότι το Pixel 2 και το Pixel 2 XL ενδέχεται να μην λειτουργούν με επεξεργαστή Qualcomm SnapDragon επόμενης γενιάς.

Προηγούμενες φήμες έλεγαν ότι τα νέα τηλέφωνα Pixel θα είναι τα πρώτα που θα τρέξουν την τελευταία γενιά επεξεργαστή Qualcomm, που ονομάστηκε SnapDragon 836.

Αυτό θα φέρεται να διαθέτει αρκετές αναβαθμίσεις επιδόσεων σε σχέση με το τρέχον chipset ναυαρχίδας, το SnapDragon 835.

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι τοποθετημένος και εξουσιάζει σχεδόν κάθε κινητό τηλέφωνο Android που ξεκίνησε να κυκλοφορεί φέτος – από τα Samsung Galaxy S8, OnePlus 5, Moto Z2 Force, LG V30 και Galaxy Note 8.

Και τώρα, φαίνεται ότι το Google Pixel 2 και το Pixel 2 XL θα ενταχθούν στην ίδια λογική με τους ανταγωνιστές της και θα συμπεριλάβει το Qualcomm SnapDragon 835.

Το XDA Developers και το Android Policeέχουν έχουν αναφέρει ότι η επόμενη γενιά του συστήματος Qualcomm δεν θα εμφανιστεί στα νέα μοντέλα Pixel.

Αντ ‘αυτού, οι κατασκευαστές HTC (που πιστεύεται ότι κατασκευάζουν το Pixel 2) και LG (μοντέλο XL) θα επιλέξουν το SnapDragon 835.

Αυτές οι αναφορές υποστηρίζονται επίσης από μια πρόσφατη κατάθεση από την FCC – το κρατικό όργανο των Ηνωμένων Πολιτειών που είναι υπεύθυνο για την έγκριση νέων συσκευών προς πώληση στη χώρα.

Η αρχειοθέτηση για το Pixel 2 επιβεβαιώνει ότι το μικρότερο τηλέφωνο θα χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή με το Galaxy Note 8 του Galaxy
.
Το πρώτο μοντέλο του Google Pixel ήταν το πρώτο που περιλάμβανε ένα Snapdragon 821, το οποίο προσέφερε ελάχιστες βελτιώσεις σε σχέση με τον επεξεργαστή 820 που υπήρχε στο εσωτερικό των περισσότερων άλλων ναυαρχικών συσκευών Android την εποχή εκείνη.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166