ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΤο Grand Theft Auto Online γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το Grand Theft Auto Online γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το Grand Theft Auto Online γιορτάζει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το Grand Theft Auto Online εισήγαγε ένα νέο αυτοκίνητο, το Vapid Hustler, για να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το γνωστό βιντεοπαιχνίδι που αγαπήθηκε από πολύ κόσμο προσφέρει επίσης διπλά μπόνους (GTA$ και RP) σε όλους τους παίκτες, αλλά με επιλεγμένους τρόπους από σήμερα μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου.

Το Grand Theft Auto Online είναι ένα multiplayer component βιντεοπαιχνίδι το οποίο είναι μέρος του Grand Theft Auto V. Η Rockstar Games κυκλοφορεί συχνά πυκνά εβδομαδιαίες ενημερώσεις για το GTA Online, όπως νέα οχήματα, ρούχα και διάφορους τρόπους παιξίματος. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ψηφιακά νομίσματα που κερδίζονται εντός του παιχνιδιού για να αγοράσουν νέα αυτοκίνητα και άλλα πολλά, επιπλέον μπορούν επίσης να ενισχύσουν το λογαριασμό τους εντός παιχνιδιού αγοράζοντας διάφορα στοιχεία με πραγματικά χρήματα

Ενώ άλλα παιχνίδια single-player ίδιου τύπου είναι εξίσου εντυπωσιακά, το GTA Online ξεχωρίζει για την πρόσβασης των παικτών σε ένα ανοιχτό κόσμο όπου μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν ή να συμμετάσχουν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες, όπως αγώνες.

Το Grand Theft Auto V κυκλοφόρησε το 2013, ωστόσο οι εκδόσεις του PlayStation 4, Xbox One και PC συνεχίζουν να το υποστηρίζουν ακόμη με μεγάλη θέρμη. Το GTA V ήταν το τρίτο παιχνίδι στις ΗΠΑ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2017, σύμφωνα με τον εκδότη Take-Two . Οι οι συνολικές πωλήσεις κατά την ολόκληρης της ύπαρξής του έχουν ξεπεράσει πλέον τα 90 εκατομμύρια αντίτυπα .

Μπορείτε να κερδίσετε δίπλα νομίσματα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού από το Till Death Do Us Part, Slasher, Resurrection, Deadline και Lost vs. Damned game modes.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166