Το HBO Max θα είναι προσβάσιμο από το Amazon Fire TV

Το HBO Max θα είναι προσβάσιμο από το Amazon Fire TV

Μετά από πολλές αναβολές και αρκετή καθυστέρηση, το HBO Max θα είναι τελικά διαθέσιμο για δεκάδες χιλιάδες πελάτες της Amazon.

Η WarnerMedia δήλωσε ότι η υπηρεσία streaming της θα ξεκινήσει να διατίθεται σε συσκευές Amazon Fire TV, έξυπνες τηλεοράσεις Fire TV Edition και Fire tablets, αρχής γενομένης από σήμερα, μια ανακοίνωση που περίμενε πολύ κόσμος από την έναρξη του HBO Max στα τέλη Μαΐου.

Ο Tony Goncalves, επικεφαλής πωλήσεων στην WarnerMedia ανέφερε σε δήλωση του: «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που οι πελάτες της Amazon θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν το ποιοτικό περιεχόμενο που προσφέρει το HBO Max. Ο συνεχιζόμενος στόχος μας είναι να μετατρέψουμε το HBO Max ηγέτη σε τούτο τον τομέα. Επιπρόσθετα επιδιώκουμε να καταστήσουμε συμβατή την υπηρεσία μας σε όλους τους πελάτες μας, οποιαδήποτε συσκευή κι αν έχουν στην κατοχή τους. Το Fire TV είναι ένα από τα αγαπημένα των πελατών και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την ομάδα του Amazon για να μεγιστοποιήσουμε την βάση συνδρομητών μας».

Η υπηρεσία θα είναι συμβατή με όλα τα προϊόντα Fire TV, συμπεριλαμβανομένων των νέων Fire TV Stick και Fire TV Stick Lite.

Το HBO Max, θα παρέχεται στα 14,99 δολάρια το μήνα, και περιλαμβάνει πρωτότυπες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Love Life» της Anna Kendrick, το remake του Roald Dahl «The Witches», το επερχόμενο θρίλερ του Kaley Cuoco «The Flight Attendant» και τη νέα σεζόν του «Search Party» καθώς και μία τεράστια αρχειοθήκη με καταπληκτικό υλικό που περιλαμβάνει το «Veep”», το «Game of Thrones» και το «The Sopranos».

Ο λόγος που γνώρισε τεράστια δημοτικότητα το HBO Max σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα οφείλεται στο γεγονός πως έχει επιβληθεί περιορισμός θεατών στις κινηματογραφικές αίθουσες με συνέπεια όλοι να στραφούν στις υπηρεσίες streaming, κάτι που βοήθησε τη Warner medium αυξήσει κατακόρυφα τα έσοδα της, όπως και άλλες παρόμοιες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο, για παράδειγμα το Netflix.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας