ΑρχικήΕιδήσειςΤο Hilton θα φέρει το IoT smart home στα δωμάτια του ξενοδοχείου...

Το Hilton θα φέρει το IoT smart home στα δωμάτια του ξενοδοχείου του

Το Hilton θα φέρει το IoT smart home στα δωμάτια του ξενοδοχείου του.

Το Hilton σχεδιάζει να εφαρμόσει την έξυπνη οικιακή τεχνολογία IoT smart home στα δωμάτια του ξενοδοχείου του από το 2018, και για να συμβεί αυτό πρέπει να ενεργοποιηθεί Διαδίκτυο των πραγμάτων (Internet of Things) .

Η έξυπνη τεχνολογία που στοχεύει να χρησιμοποιήσει το ξενοδοχείο θα επιτρέψει στους επισκέπτες να προσαρμόσουν και να ελέγξουν κάθε μέρος του δωματίου τους, με την εφαρμογή Hilton Honors. Ο γίγαντας των ξενοδοχείων υποστηρίζει πώς αυτή η μεθοδολογία ονομάζεται Connected Rooms και θα αλλάξει το τοπίο στις μέχρι τώρα απαρχαιωμένες συνθήκες των ξενοδοχειακών μονάδων.

Επί του παρόντος, η εφαρμογή του Hilton επιτρέπει στους επισκέπτες να επιλέγουν τα δωμάτιά τους, να κάνουν check-in και να ξεκλειδώνουν τις πόρτες τους. Ωστόσο, με την εφαρμογή της νέας τεχνολογίας smart home, το Hilton θα να επεκτείνει στο μέγιστο αυτά τα χαρακτηριστικά, επιτρέποντας στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν την εφαρμογή ως τηλεχειριστήριο για οποιαδήποτε συσκευή εντός του δωματίου, για θερμοστάτη και για φωτοκύτταρο.

Επιπλέον το IoT smart home θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να ενεργοποιήσουν την τηλεόραση, ούτως ώστε να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους κανάλια, να ενεργοποιήσουν τον φωτισμό του δωματίου όπως τους αρέσει και να ελέγξουν τη θερμοκρασία αμέσως μόλις κάνουν check-in. Η εφαρμογή θα επιτρέπει επίσης στους επισκέπτες να αποθηκεύουν τις προτιμήσεις τους, έτσι ώστε να εφαρμόζονται αυτόματα ακόμη και αν επισκεφθούν ένα άλλο ξενοδοχείο της ίδιας εταιρείας.

Κοιτάζοντας το μέλλον, η εταιρεία δήλωσε ότι τα Connected Rooms θα υποστηρίξουν πολυάριθμες συνδεδεμένες συσκευές και θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να έχουν πρόσβαση, ακόμα και να ανεβάσουν το δικό τους περιεχόμενο, όπως έργα τέχνης και διάφορες εικόνες στα εικονικά κάδρα.

Το σχέδιό θα ολοκληρωθεί κάποια στιγμή όταν θα προστεθεί η εφαρμογή φωνητικού ελέγχου που θα μπορούσε να υποστηρίξει αυτές τις συσκευές, δίνοντας στους πελάτες μία καταπληκτική εμπειρία, καθιστώντας σαφές ότι το Hilton σχεδιάζει να συνεχίσει να συμπεριλαμβάνει τη νέα έξυπνη τεχνολογία στο επιχειρηματικό τους πλάνο.

«Η καινοτομία υπήρχε ανέκαθεν στο DNA του Hilton, όταν ο επιχειρηματίας Conrad Hilton αγόρασε την πρώτη ιδιοκτησία του Hilton και πρωτοστάτησε στη βιομηχανία φιλοξενίας πριν από περίπου 100 χρόνια, Θέτουμε και πάλι ένα νέο πρωτοποριακό πρότυπο για τη βιομηχανία των ξενοδοχείων, δίνοντας στους επισκέπτες μας μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία. που πιθανόν να μην την συναντήσει πουθενά αλλού », δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Hilton, Christopher J. Nassetta

Η τεχνολογία Connected Room τους Hilton δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή σε ένα ξενοδοχείο στο Memphis του Tennessee, επίσης το επόμενο διάστημα η εταιρία θα το εφαρμόσει σε σε μερικά ακόμη στο Ντάλας του Τέξας, πριν το εγκαταστήσει ευρέως σε όλα τα ξενοδοχεία της στις ΗΠΑ το 2018.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Αδίστακτοι (1965 ταινία)

Men in Black II (soundtrack)

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166