Το Ηνωμένο Βασίλειο ονομάστηκε ως το καλύτερο μέρος της Ευρώπης για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης

Το Ηνωμένο Βασίλειο ονομάστηκε ως το καλύτερο μέρος της Ευρώπης για την ανάπτυξη μιας επιχείρησης

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ονομαστεί ως η κορυφαία τοποθεσία στην Ευρώπη για να αναπτύξει κάποιος μια επιχείρηση.

Μια νέα έκθεση από τη Cisco και την Mind the Bridge έδειξε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο παρέχει το κατάλληλο γόνιμο έδαφος για την ανάπτυξη μιας πετυχημένης επιχείρησης.

Συνολικά, οι αποκαλούμενες «scalingups» εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο κατάφεραν να αποκομίσουν έως σήμερα 21,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση μέχρι σήμερα – που ισοδυναμεί με το 35% του συνολικού κεφαλαίου που διατίθεται σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι εταιρείες Fintech βρέθηκαν να είναι οι πιο επιτυχημένες στην ανάπτυξη , βοηθήθηκαν εν μέρει από την ευνοϊκή ρυθμιστική στάση της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, επειδή στηρίζουν κρίσιμους τομείς, όπως την τεχνητή νοημοσύνη, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την μόδα που στηρίζεται στην τεχνολογία, τα τυχερά παιχνίδια και τα μεγάλα δεδομένα (big data).

Ωστόσο, για να συνεχιστεί αυτή η ανάπτυξη, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη, η έκθεση αναφέρει ότι οι κυβερνήσεις, οι βιομηχανικοί φορείς και οι επιχειρήσεις πρέπει να συνεργαστούν για να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον όπου η δημιουργικότητα μπορεί να ευδοκιμήσει, ούτως ώστε οι επιχειρήσεις να αναπτυχθούν περαιτέρω.

«Η σημερινή έκθεση καταδεικνύει τη μεγάλη δύναμη του Ηνωμένου Βασιλείου στην παροχή του κατάλληλου περιβάλλοντος για την ανάπτυξη υγιών επιχειρήσεων. Ωστόσο, είναι προφανές ότι για να διατηρηθεί αυτό το αποτέλεσμα απαιτείται διαρκώς σκληρή εργασία από όλες τις συμβαλλόμενες πλευρές, είτε πρόκειται για το Λονδίνο που τείνει να πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο, είτε και για άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σκοπεύουν να ενισχύσουν την επιχειρηματικότητα», δήλωσε ο Nick Chrissos, επικεφαλής της καινοτομίας, στη Cisco UK & Ireland.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας