ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΤο Lawbreakers αποτυγχάνει συνεχώς να προσελκύσει τους παίκτες

Το Lawbreakers αποτυγχάνει συνεχώς να προσελκύσει τους παίκτες

Το Lawbreakers αποτυγχάνει συνεχώς να προσελκύσει τους παίκτες λόγω της πολωτικής προσωπικότητας του δημιουργού.

Το Lawbreakers ξεκίνησε πρόσφατα στο PlayStation 4 και στο PC και έλαβε μια μάλλον χλιαρή υποδοχή από τη γενική κοινότητα των παιχνιδιών. Σύμφωνα με αρκετές αναφορές, το παιχνίδι αδυνατεί να εξυπηρετήσει το0ν κόσμο με βάση τις στατιστικές Steam, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω από 1.000 ταυτόχρονους παίκτες λίγο μετά την έναρξη.

Αυτό επιδεινώθηκε περαιτέρω από το γεγονός ότι ο δημιουργός Cliff Bleszinski δεν είναι δεκτικός προς την κοινότητα παιχνιδιών, έχοντας αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά που ενδεχομένως να βλάψει το παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του στο Eurogamer, ο δημιουργός μίλησε για το πού κατευθύνεται το παιχνίδι και τι αισθάνονται για τους λόγους στους οι Gamers δεν δείχνουν απόλυτη αφοσίωση προς το δημιούργημά του. Ουσιαστικά πήρε ως επί το πλείστον όλη την ευθύνη επάνω του και είπε ως ο κύριος ηγέτης του έργου θα πρέπει να επικεντρωθώ περισσότερο στα βασικά δημογραφικά στοιχεία του παιχνιδιού. Παρακάτω διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξης :

Η αλήθεια είναι ότι έχω μια περίπλοκη συμπεριφορά και συνάμα πολωτική προσωπικότητα μέσα από την πλειοψηφία των 25 ετών που εξασκώ αυτό το επάγγελμα.

Το κακό της υπόθεσης είναι πως μια ολόκληρη γενιά παιδιών ηλικίας 15 ετών που δεν γνωρίζουν ποιος είμαι (άλλωστε δεν δίνω δεκάρα) και βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα κατακρίνοντας το game μας. Τα ίδια άτομα είναι πιο ενθουσιασμένα παρακολουθώντας τους άλλους να παίζουν τους streamers στο Twitch ή τους YouTubers, το οποίο έχουμε μεν έχουμε αναγνωρίσει όσον αφορά την ελκυστικότητα σε αυτό το πλήθος και την οικοδόμηση σχέσεων με αυτούς, ως εκ τούτουδεν έχει κανένα νόημα να τους κυνηγάμε να γίνουν πιστοί οπαδοί μας

Που όντως δεν είναι οπαδοί μας και πρακτικά ρίχνουν ελάχιστα χρήματα για αγορές παιχνιδιών και κατά συνέπεια δεν θα ήμασταν εμείς η εξαίρεση από τον κανόνα, οπότε τέτοιου είδους παίκτες δεν τους έχουμε ανάγκη και πραγματικά δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να τους κυνηγάμε συνεχώς μήπως και ευαισθητοποιηθούν, γυρίζοντας πίσω σε μας.

Σε μια ανάλυση του Eurogamer πρόσφατα, διαπιστώθηκε ότι το παιχνίδι υπέφερε από υπερβολικό κρασάρισμα του σέρβερ, κυρίως λόγω της ανεπαρκούς υποδομής δικτύωσης πίσω από αυτό. Σύμφωνα με την έκθεση, κάθε φορά που ένας χρήστης άλλαξε την τάξη του στο παιχνίδι, πάγωνε για ένα δευτερόλεπτο και μετά συνέχιζε. Αυτό προκάλεσε μία χείριστη εμπειρία στον χρήστη του παιχνιδιού, η οποία επηρέασε κυρίως τους παίκτες στο PlayStation. Παρόλο που ολόκληρη η ομάδα εργάστηκε σκληρά για την επίλυση αυτού του ζητήματος, εκείνη τη χρονική στιγμή (άσχετα αν δεν κατάφεραν να το λύσουν).

Ο Bleszinski σχολίασε τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, λέγοντας πως:

Είμαστε σε εγρήγορση για το θέμα, με την προοπτική να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο επιλύοντας το πρόβλημα τάχιστα, Δυστυχώς μία μεγάλη μάζα ανθρώπων στο Twitter, στο Reddit,και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα προτιμούν να γελοιοποιούν κατάσταση με χυδαίο τρόπο, χωρίς να δείχνουν κατανόηση.

Το Lawbreakers είναι ένα παιχνίδι με πολύ πιστολίδι, πρώτου προσώπου το οποίο έλαβε πολλές συγκρίσεις με το Unreal Tournament . Το παιχνίδι είναι επί του παρόντος διαθέσιμο σε PlayStation 4 και PC, και σύμφωνα με τον προγραμματιστή, οι παίκτες στο Xbox One καλό θα είναι να βρίσκονται σε αναμονή γιατί σύντομα θα βρίσκεται στη διάθεση τους.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166