Το νέο έτος βρήκε το WhatsApp με παγκόσμια διακοπή λειτουργίας

Το νέο έτος βρήκε το WhatsApp με παγκόσμια διακοπή λειτουργίας

Το νέο έτος βρήκε το WhatsApp με παγκόσμια διακοπή λειτουργίας.

Η χθεσινή μέρα ήταν μία από τις χειρότερες για το WhatsApp, αφού παρουσίασε διακοπή λειτουργίας σε πολλά μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων της Ευρώπης, της Ασίας και της Νότιας Αμερικής. Η ιστοσελίδα DownDetector, η οποία παρακολουθεί ποιες ιστοσελίδες βρίσκονται εκτός λειτουργίας, διαπίστωσε ότι η μεγαλύτερη συγκέντρωση των δυσλειτουργιών εντοπίστηκε σε τμήματα της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Ολλανδίας, καθώς και σε ορισμένες περιοχές της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Κεντρικής Ευρώπης.

Έχουν αναφερθεί επίσης διακοπές σε πολλές μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, από το Ρίο ντε Τζανέιρο μέχρι την Κουάλα Λουμπούρ, το Τελ Αβίβ, το Ντουμπάι, τη Βομβάη και το Τορόντο.

Σύμφωνα πάντα με το DownDetector τα προβλήματα διακοπής της λειτουργίας άρχισαν να φουντώνουν γύρω στις 9 π.μ. ώρα Ειρηνικού, ενώ ένας εκπρόσωπος της WhatsApp είπε ότι οι διακοπές ξεκίνησαν γύρω στις 10:30 π.μ. ώρα Ειρηνικού.

«Οι χρήστες του WhatsApp σε όλο τον κόσμο, γνώρισαν σήμερα μια σύντομη διακοπή που πλέον έχει επιλυθεί. Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της WhatsApp. Ο εκπρόσωπος δεν μοιράστηκε την αιτία της διακοπής.

Το συγκεκριμένο γεγονός, όσο κι αν φαντάζει απλό στα μάτια του κόσμου, στην πραγματικότητα στοιχίζει τεράστια χρηματικά ποσά σε τέτοιου είδους μεγέθους εταιρείες, επιπλέον αμαυρώνει και την φήμη τους, αφού αυτές οι καταστάσεις παραπέμπουν σε ολιγωρία και ανοργανωσιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας