Το νέο Moto Mod της Motorola φέρνει ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY στη σειρά Moto Z

Το νέο Moto Mod της Motorola φέρνει ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY στη σειρά Moto Z

Το νέο Moto Mod της Motorola φέρνει ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY στη σειρά Moto Z.

Μετά την κυκλοφορία του Moto Mods πέρυσι, η Motorola ξεκίνησε το 2018 με δύο νέα Mods – το πρώτο είναι το Livermorium Slider Keyboard Mod που προσθέτει ένα πλήρες φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY σε οποιοδήποτε smartphone της σειράς Moto Z, ενώ το δεύτερο είναι Lenovo Vital Mod και έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί τον ρυθμό της καρδιάς, τη θερμοκρασία του σώματος, την αρτηριακή πίεση και πολλά άλλα.

Τα Moto Mods της Motorola είναι μία έξυπνη τεχνολογία που ενσωματώνεται στο smartphone και είναι συμβατό με τη σειρά συσκευών Z της Motorola, απλά μπαίνουν στο πίσω μέρος οποιουδήποτε κινητού τηλεφώνου Moto Z και έχουν την ικανότητα να προσθέτουν νέες λειτουργίες.

Παρόλο που τα Moto Mods δεν αγκαλιάστηκαν με θέρμη από τον κόσμο, η Motorola δεν δεν πτοήθηκε καθόλου από αυτό το γεγονός και τα υποστηρίζει με όλη της τη δύναμη. Η εταιρεία ξεκίνησε πρόσφατα 3 νέα μοντέλα Moto Mod και τα διέθεσε αρχικά στην πολλά υποσχόμενη αγορά της Ινδίας.

Το πληκτρολόγιο Slider Livermorium Moto Mod είναι το πιο συναρπαστικό από τα δύο νέα Moto Mods. Η ιδέα κατασκευής του Mod ξεκίνησε ως μια εκστρατεία στο Indiegogo πέρυσι, ούτως ώστε να λάβει τα απαραίτητα κεφάλαια, με την προοπτική να λάβει σάρκα και οστά αυτό το έργο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας