Το Nintendo Switch 2 ίσως να μην κυκλοφορήσει φέτος

Το Nintendo Switch 2 ίσως να μην κυκλοφορήσει φέτος

Το Nintendo Switch 2 ίσως να μην κυκλοφορήσει φέτος, καθώς η εταιρεία επικεντρώνεται στα αξεσουάρ και τα περιφερειακά της τρέχουσας συσκευής.

Το Nintendo Switch κυκλοφόρησε ακριβώς πριν ένα χρόνο τέτοιο καιρό, ωστόσο η Nintendo επί του παρόντος φαίνεται ότι δεν σχεδιάζει να εισαγάγει το νέο διάδοχο της συγκεκριμένης κονσόλας.

Αντ ‘αυτού, ο γίγαντας των βιντεοπαιχνιδιών είναι στην ευχάριστη θέση να προσθέσει στο Switch επιπλέον αξεσουάρ και περιφερειακά- όπως το κιτ Nintendo Labo που παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό τον περασμένο Ιανουάριο.

Μέχρι στιγμής, το Nintendo Switch δείχνει να είναι αρκετά πετυχημένο βάσει πωλήσεων. Η υβριδική κονσόλα, η οποία μπορεί να συνδεθεί στην τηλεόραση και να μεταφερθεί οπωσδήποτε, αφού είναι μία φορητή συσκευή, πώλησε 14,86 εκατομμύρια μονάδες μέχρι το Δεκέμβριο του 2017 και η εταιρεία προβλέπει ότι θα φτάσει τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις κατά το δεύτερο έτος της ένδοξης ζωής του.

Σαφώς ο ιαπωνικός τεχνολογικός γίγαντας, βάσει των παραπάνω δεδομένων, δεν βλέπει την ανάγκη να κυκλοφορήσει τη νεότερη εκδοχή της κονσόλας, δηλαδή το Nintendo Switch 2, διότι θα επρόκειτο καθαρά για τρελά, αφού είναι προφανές πως ακόμη οι λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών την προτιμούν δεόντως.

Εκπρόσωποι της εταιρείας, δήλωσαν στο περιοδικό Wall Street Journal ότι η Nintendo θα επιδιώξει να επεκτείνει την έφεση της κονσόλας μέσω αξεσουάρ.

Ωστόσο επειδή ακόμη δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο από την ίδια τη εταιρεία, καθώς δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με αυτό το ζήτημα, οπότε θα περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας