Η Xiaomi Mi LED Smart TV 4C εμφανίστηκε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας

Η Xiaomi Mi LED Smart TV 4C εμφανίστηκε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας

Η Xiaomi Mi LED Smart TV 4C εμφανίστηκε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας.

Η κινεζική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών ειδών αποκάλυψε την παραλλαγή του Mi LED Smart 4 TV, στο ινδικό ηλεκτρονικό κατάστημα της, αν και η συσκευή δεν είναι ακόμη διαθέσιμη προς πώληση – η επίσημη ανακοίνωσή της πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου.

Η ανάρτηση του προϊόντος στο e-shop αποκαλύπτει όλες τις προδιαγραφές και τις λεπτομέρειες τιμολόγησης της συσκευής. Σε αντίθεση με την τηλεόραση Mi LED Smart 4 TV που έχει ανάλυση 4Κ και HDR ,η οποία επίσης έχει το επιβλητικό μέγεθος των 55 ιντσών, το 4C θα φέρει οθόνη 43 ιντσών και ανάλυση 1080p, χωρίς υποστήριξη για HDR.

Όπως συμβαίνει σχεδόν με όλα τα προϊόντα της Xiaomi, το κλειδί της υπόθεσης είναι σχετικά φτηνή τιμή τους. Ενώ η τηλεόραση Smart TV 4 έρχεται στην τιμή των 613 δολαρίων, η 4C θα πωλείται στα 429 δολάρια.

Ίσως αρχικά ο κόσμος να πίστευε ότι αυτές οι τηλεοράσεις θα ήταν πανάκριβες, δεδομένης της μεγάλης ζήτησης που έχουν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, αφού η Xiaomi θέλει να τα καταστήσει προσιτά προς το ευρύ κοινό, και αυτό επιτυγχάνεται διότι τα πουλάει μέσω του δικού της ηλεκτρονικού καταστήματος, χωρίς να βάζει μεσάζοντες, κάτι που θα ανέβαζε δραματικά την τιμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας