Το Nintendo Switch έχει πουλήσει σχεδόν 18 εκατομμύρια κονσόλες

Το Nintendo Switch έχει πουλήσει σχεδόν 18 εκατομμύρια κονσόλες

Το Nintendo Switch έχει πουλήσει σχεδόν 18 εκατομμύρια κονσόλες.

Η Nintendo ανακοίνωσε σήμερα ότι η κονσόλα Switch έχει πλέον πωλήσει 17,79 εκατομμύρια μονάδες μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017.

Η Nintendo κυκλοφόρησε τις συγκεκριμένες πληροφορίες ως μέρος της έκθεσής της για το οικονομικό έτος που έληξε πριν λίγες εβδομάδες.

Η Nintendo είχε προβλέψει ότι θα πουλούσε περίπου 14 εκατομμύρια κονσόλες, έναν στόχο που ξεπέρασε εύκολα, κάτι που πραγματικά συμβολίζει την δυναμική πορεία της εταιρείας, η οποία κατάφερε να βγει από την αφάνεια μετά από πολλά έτη, αφού οι ανταγωνιστές της, PlayStation και Xbox δεν άφηναν πολλά περιθώρια για το αντίθετο.

Το Nintendo Switch κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 3 Μαρτίου 2017 και κάπως έτσι ξεκίνησε η τρελή πορεία που ενθουσίασε ακόμη και τους πιο δύσπιστους οικονομικούς αναλυτές. Η φορητή / υβριδική κονσόλα είχε φθάσει τα 14,86 εκατομμύρια πωλήσεις στις 31 Δεκεμβρίου, οπότε κατά κάποιο τρόπο ήταν ευκολότερο να πετύχει άλλα 3 εκατομμύρια πωλήσεις.

Η Nintendo εκτιμά ότι θα πωλήσει ακόμη 20 εκατομμύρια μονάδες έως το τέλος αυτού του οικονομικού έτους, κάτι που πραγματικά φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, άσχετα με τις πεποιθήσεις της εταιρείας.

Το Super Mario Odyssey θεωρείται αναμφισβήτητα το καλύτερο παιχνίδι της κονσόλας και έχει πουλήσει μέχρι στιγμής 10,41 εκατομμύρια αντίτυπα. Ακολουθεί το Mario Kart 8 Deluxe με 9,22 εκατομμύρια πωλήσεις, και το The Legend of Zelda: Breath of the Wild στην τρίτη θέση με 8,48 εκατομμύρια αντίτυπα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας