ΑρχικήSmartphonesΤο OnePlus 5T θα λάβει υποστήριξη συνεχούς ροής HD σε Netflix και...

Το OnePlus 5T θα λάβει υποστήριξη συνεχούς ροής HD σε Netflix και Amazon Prime Video

Το OnePlus 5T θα λάβει υποστήριξη συνεχούς ροής HD σε Netflix και Amazon Prime Video, μέσω μελλοντικής ενημέρωσης.

Το OnePlus 5 και η διαδοχική συσκευή – το OnePlus 5T είναι γεγονός πως στην παρούσα φάση δεν έχουν την ικανότητα να μεταδίδουν περιεχόμενο από Netflix, Amazon Prime, Google Play Movies και άλλες υπηρεσίες βίντεο με υψηλή ευκρίνεια, αλλά η εταιρεία έχει υποσχεθεί να φέρει σύντομα αυτού του είδους την υποστήριξη και στα δύο τηλέφωνα.

Η OnePlus δήλωσε: Υποσχόμαστε πως θα προσθέσουμε σύντομα L1 στα OP5T και OP5 αντίστοιχα, διότι είναι αλήθεια πως αρκετοί χρήστες διαμαρτυρήθηκαν για την έλλειψη υποστήριξης Widevine Level 1 στο επίσημο φόρουμ της εταιρείας.

Για να καταλάβετε ακριβώς πώς έχει η κατάσταση, το Netflix χρησιμοποιεί το Widevine DRM της Google για να αναπαράγει περιεχόμενο. Ωστόσο οι συσκευές OnePlus είναι πιστοποιημένες για το επίπεδο L3 – το οποίο δεν επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν περιεχόμενο σε υψηλότερες αναλύσεις. Για να είμαστε συγκεκριμένοι, αυτό δεν είναι ένα αποκλειστικό πρόβλημα της OnePlus, υπάρχουν και άλλες συσκευές με την ίδια τιμή που δεν υποστηρίζει τίποτα πέρα ​​από το Επίπεδο 3.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν υπηρεσίες παρακολούθησης βίντεο, όπως το Netflix, το Amazon Prime και το Google Play Movies προτιμώντας να βλέπουν βίντεο υψηλής ευκρίνειας – το DRM Widevine Level 1 δεν αποτελεί σημαντικό μειονέκτημα για το 5T. Ωστόσο, σύντομα αφού οι χρήστες άρχισαν να διαμαρτύρονται για το πρόβλημα – η OnePlus αναγνώρισε το πρόβλημα και υποσχέθηκε να φέρει την υποστήριξη στο επίπεδο Widevine 1, όχι μόνο στο OnePlus 5T αλλά και στο OnePlus 5, μέσω μιας μελλοντικής ενημέρωσης

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι το OnePlus θα διορθώσει αυτό το ζήτημα σε μια μελλοντική ενημέρωση λογισμικού, μετά την οποία το OnePlus 5T και το OnePlus 5 θα λάβουν υποστήριξη Widevine Level 1 και θα επιτρέψουν στους χρήστες να παρακολουθήσουν βίντεο υψηλής ανάλυσης στις συσκευές τους. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος της εταιρείας δεν έχει – μέχρι στιγμής – παράσχει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει διαθέσιμη η ενημέρωση.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166