Το PlayStation Experience 2017 ξεκινά στις 9 Δεκεμβρίου, φιλοξενώντας ταυτόχρονα

Το PlayStation Experience 2017 ξεκινά στις 9 Δεκεμβρίου, φιλοξενώντας ταυτόχρονα και το Capcom Cup 2017.

Η PlayStation Experience (PSX), η ετήσια εκδήλωση της Sony όπου οι προγραμματιστές παιχνιδιών και οι εκδότες αποκαλύπτουν τα up-and-coming παιχνίδια τους για το PlayStation 4, επιστρέφει ξανά συμπληρώνοντας τέταρτο διαδοχικό έτος παρουσίας.

Το φετινό γεγονός θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Συνεδριακό Κέντρο του Anaheim, μόλις λίγα μίλια μακριά από την πόλη του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια.

Η διήμερη εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 9 Δεκεμβρίου, αλλά η Sony θα φιλοξενήσει επίσης ένα ξεχωριστό γεγονός το βράδυ της Παρασκευής στις 8 του μηνός (δηλαδή μία μέρα πριν), όπου οι θαυμαστές θα είναι σε θέση να έρθουν σε επαφή, ακόμα και να συνομιλήσουν με τους υπεύθυνους παιχνιδιών και τις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του PlayStation.

Δυστυχώς, δεν θα είναι δυνατό να παραστεί ο καθένας στην ειδική εκδήλωση. Η τιμή για ένα κανονικό διήμερο εισιτήριο είναι $ 75 και δεν περιλαμβάνει πρόσβαση στο special event , – διότι στη συγκεκριμένη περίπτωση θα χρειαστεί ένα έξτρα εισιτήριο $ 65 ‘early bird’, το οποίο πρέπει καταρχάς να γίνει προ προ-κράτηση και θα είναι διαθέσιμο μόνο σε περιορισμένες ποσότητες, οπότε όσοι επιθυμείτε να παρευρεθείτε, σπεύσατε ταχέως.

Η Sony θα φιλοξενήσει και πάλι το τουρνουά Capcom Cup 2017, με μια ειδική σκηνή που θα είναι αφιερωμένη στο Street Fighter V όπου θα διεξαχθούν διαγωνισμοί για μια ολόκληρη μέρα στις 10 Δεκεμβρίου – την τελευταία ημέρα της εκδήλωσης.

Οι παίκτες θα αγωνιστούν για ένα χρηματικό έπαθλο αξίας άνω των 250.000 δολαρίων, με τον νικητή να στέφεται ως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Street Fighter V 2017. Τα έσοδα από το 2017 Capcom Pro DLC πηγαίνουν προς την αύξηση του prize pool του τουρνουά.

Όσοι επιθυμούν να παραστούν στην εκδήλωση μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήρια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας, τουλάχιστον προς το παρόν και για όσους μπορεί να μην είναι παρόντες – θα ήταν ίσως συνετό να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη Τύπου PSX την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης, παίρνοντας έτσι μία γεύση του τι θα επακολουθήσει.

Πέρυσι στο PSX, υπήρχε ένα ωραιότατο κλίμα που το ευχαριστήθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Πάντως θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι καινούργια games θα φέρουν η Sony και άλλοι εκδότες παιχνιδιών για το 2018, για όσους ανυπομονούν θα τους έλεγα την εξής παροιμία παροιμία που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση: κυριακή κοντή γιορτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας