ΑρχικήΨυχαγωγίαGamesΤο PlayStation Network πλήττεται από σημαντικές διακοπές σε servers στις ΗΠΑ και...

Το PlayStation Network πλήττεται από σημαντικές διακοπές σε servers στις ΗΠΑ και Ευρώπη

Το PlayStation Network πλήττεται από σημαντικές διακοπές σε servers στις ΗΠΑ και Ευρώπη.

Το PlayStation Network (PSN) της Sony υπέστη σημαντική δυσλειτουργία των server την Παρασκευή (17 Νοεμβρίου), προκαλώντας εκτεταμένα προβλήματα συνδεσιμότητας και αφήνοντας τους φανατικούς παίκτες του PlayStation 4 σε ΗΠΑ και Ευρώπη να μην μπορούν να συνδεθούν με την online υπηρεσία βιντεοπαιχνιδιών.

Πολλοί ανέφεραν ότι τους εμφανίστηκε ο κωδικός σφάλματος CE-34861-2 που σημαίνει ότι το PSN ή ο διακομιστής του παιχνιδιού μπορεί να είναι “προσωρινά μη διαθέσιμος”.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε την αποτυχία των server στην ιστοσελίδα της, λέγοντας: Μπορεί να έχετε κάποια δυσκολία να χρησιμοποιήσετε παιχνίδια, εφαρμογές ή online χαρακτηριστικά. Οι μηχανικοί μας εργάζονται για την επίλυση του προβλήματος και πιστεύαμε πως το ζήτημα θα διορθωθεί το συντομότερο.Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Σύμφωνα με το DownDetector, επηρεάστηκαν πολλαπλές πτυχές του PSN, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης λογαριασμών, των παιχνιδιών, του PlayStation Store, του PlayStation Now, του PlayStation Music και του PlayStation Video.

Πολλοί χρήστες ανέφεραν σφάλματα συνδεσιμότητας, εμποδίζοντας τους να συνδεθούν στο PSN, σε παιχνίδια και πως δεν είχαν πρόσβαση σε υπηρεσίες βίντεο όπως Netflix, Amazon Video και Hulu.

Σύμφωνα με το DownDetector, οι χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ φαίνεται να επηρεάζονται περισσότερο από τις διακοπές των διακομιστών Ωστόσο, άλλες περιφέρειες σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών της Λατινικής Αμερικής, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής, φαίνεται να επηρεάζονται μεν, αλλά σε λιγότερο βαθμό δε.

Κατά τη στιγμή της συγγραφής αυτού του άρθρου, Η εταιρεία δεν διευκρίνισε την αιτία της διακοπής ή τον τρόπο με τον οποίο επιλύθηκε το θέμα.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες εξακολουθούν να αναφέρουν ζητήματα πρόσβασης σε διάφορες υπηρεσίες.

Η παρούσα δυσλειτουργία έρχεται μετά από μία ακόμη αναστάτωση το περασμένο Σαββατοκύριακο, που είδε μερικούς χρήστες του PS4 να αναφέρουν ζητήματα σύνδεσης με το PSN.

Στέλιος Θεοδωρίδης
Στέλιος Θεοδωρίδης
Ο ήρωας μου είναι ο γάτος μου ο Τσάρλι και ακροάζομαι μόνο Psychedelic Trance
RELATED ARTICLES

Σχολίασε το άρθρο

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Πρόσφατα άρθρα

Tηλέφωνα έκτακτης ανάγκης

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: 11188
Ελληνική Αστυνομία: 100
Χαμόγελο του Παιδιού: 210 3306140
Πυροσβεστική Υπηρεσία: 199
ΕΚΑΒ 166